2777
2789
عنوان

چراترکید

100 بازدید | 9 پست

مگه چی گداشته بودم ترکید آخه :/ گفتم احساس آدم وقتی کسیو بخواد فرق میکنه چرا اینطوری اید شماها

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

کدوم تاپیک؟ یجا داشتم نظر مینوشتم الان دیدم ترکید

نمیدونم والا شاید برامن بود

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همون که گفتی سربسته یچیو میخوای بگی؟

اره ول کن باز میترکه

به عنوان کسی ک بعد چند سال ارتباط اینکارو کرده میگم

افتخار نمیکنم(نریزید سرم الان)

ولی هیچوقت زیر دو سال این کارارو نکنید

پسری ک ماه های اول این حرفارو میزنه بندازید سطل زباله قشنگ🩷

پارتنر من بعد ۲ سال دوستی حرفشو زد

اونم میگم من پشیمون نیستم ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم اصلا ک قبل ازدواج انجام بده

ولی لقب خراب هم نباید بزارین چون دختری ک با همه اینکارو میکنع خرابه ن کسی ک با ینفر انجام میده فقط باید بگید کارش اشتباهه همین🩶

به عنوان کسی ک بعد چند سال ارتباط اینکارو کرده میگم افتخار نمیکنم(نریزید سرم الان)ولی هیچوقت زیر دو ...

بخث این نبود آخه گفتم آدم یکیو دوست داره احساس ج ن س ی بهش نداره مدل خواستنش عوص میشه گفتم ابن عجیبه یانه...ولی خب اول و آخر رابطه نباید رفت تواون فاز چون بعدش پشیمونی و اگه نشه دردسر .... چی بگم والا هیی

بخث این نبود آخه گفتم آدم یکیو دوست داره احساس ج ن س ی بهش نداره مدل خواستنش عوص میشه گفتم ابن عجیب ...

اینکه بگی ادم یکیو دوس داشته باشه همچین احساسی نداره هم بنظرم اشتباهه

دارع ولی نباید رو کنه اول اخر

اگرم رو کرد بالای دو سال حداقل

اینکه بگی ادم یکیو دوس داشته باشه همچین احساسی نداره هم بنظرم اشتباهه دارع ولی نباید رو کنه اول اخر ...

نمیدونم عجیبه برام شایدم پیش بیاد باشه نمیدونم ولی علارغم میل باطنیم میگم ک غلطه