2777
2789
عنوان

یادگیری آلمانی

269 بازدید | 18 پست

این دو نرم افزار مورد علاقه منن

اولی موج رادیویی  آلمان رو میگیره با فیل تر شکن برید مصرف اینترنتش هم مناسبه ایستگاه Deutschlandradio Kultur و از بقیه بیشتر گوش میدم هوا شناسی اخبار و... به علاوه موزیک و خیلی چیزای دیگه پخش می‌کنه

دومی که روی بیشتر گوشیا به صورت پیش فرض نصبه.

کلمه German  یا German Podcast رو سرچ کنید پادکستای جالبی برای یادگیری داره

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان در چه سطحی هستید؟؟؟

مبتدی برای مهارت شنیداری به سطحتون کاری نداشته باشین و گوش بدین باعث میشه تلفظ بهتر شه و کلماتی که بلدی کمک می‌کنه تا یه چیزایی متوجه بشی

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

به نظرتون انگلیسی یادگیریش آسون تره یا آلمانی ؟؟  من خیلی دوس دارم فرانسوی یاد بگیرم ولی شنیدم ...

به نظر من انگلیسی آسون تره آلمانی و فرانسوی گرامر نسبتا پیچیده تری دارن ولی اگه علاقه باشه و پشتکار محال نیست

آلمانی و انگلیسی هم ریشه هستن و نسبت به فرانسه میتونن راحت تر باشه اگه انگلیسی رو بتونین صحبت کنید

نه دیگه  همون‌انگلیسی و فرانسه بسه😅 mon amie

موفق باشین من فرانسه جزو واحدای دانشگاهیه ولی اصلا دوسش ندارم 😁

من خیلی دوس دارم آلمانی  میشه منو راهنمایی کنید لطفا

Teacher Helen رو توی اینستاگرام دنبال کنید مدرس هستن اموزشاشون کمک می‌کنه در کنارش فیلم و آهنگ رو هم توی برنامه داشته باشین اگه بتونین کلاس برین که خیلی بهتره اگه نه با کتاب توی خونه و اینترنت مشغول باشین من خودم خودآموز دارم میخونم

عزیزم ی سوال داشتم...میخوام خودم خودآموز کتاب بخرم بخونم..کتابای Touchstone خوبن یا  viewpoint

انگلیسی رو؟

من این دو تا کتاب و تا حالا نخوندم متاسفانه

انگلیسی رو؟ من این دو تا کتاب و تا حالا نخوندم متاسفانه

آره گلم ببین برای لغت کتابای آکسفورد رو گرفتم و برای گرامر کتاب بتی اذر رو دارم...برای رایتینگ موندم چه کنم...و اینکه اَپی هس بتونم اسپیکینگ رو قوی کنم؟ ببخشید توروخدا سوالام زیاد شد

وزن شروع:۹۹😐 وزن هدف:۷۰😍
آره گلم ببین برای لغت کتابای آکسفورد رو گرفتم و برای گرامر کتاب بتی اذر رو دارم...برای رایتینگ موندم ...

نه خواهش می کنم 

کتابای آکسفورد و بتی اذر خیلی خوبن 

برای رایتینگ من یه کتابی دارم که برای سطح متوسط به بالاست عکسشو پست بعدی میزارم 

اگه فعلا مبتدی هستی که خیلی واسه رایتینگ سخت نگیر توی کتابای آموزشی بعضی از درسا در حد یه پاراگراف رایتنیگ داره میتونی به اونا تکیه کنی 

واسه اسپیکینگ منبع خاصی سراغ ندارم ولی براساس تجربه تمرینای کتاب آموزشی، تکرار حرفای توی فیلم یا موسیقی می‌شنوی استپ می‌کنی تکرار می‌کنی و.... 

با خودت حرف زدن، کارا یا خاطراتتو نوشتن با دیگران یا خارجیا چت کردن