2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

667 بازدید | 44 پست

اگه بفهمین شوهرتون به دور از چشم شما به خواهر متاهلش عیدی مبلغ بالا داده وبه شما نگفته و بعد خواهر شوهره اومده خونه شما و مجدد از شما عیدی گرفته و به روی خودشم نیاورده چه واکنشی نشون میدین به همسرتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی 

خدا را شکر اونقدر داریم که دوبار دوبار عیدی بدیم😁من همیشه میگم خدایا میبخشم بی حد تو هم ببخش بی مرز😁😁

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

به روش بیار که میدونی ولی لجبازی دعوا نکن همین که بفهمه میدونی قضیه چیه کافیه فعلا

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

ب خواهرشوهرت اصلا بروز نده که تو بی اطلاع بودی چون اینجوری فکر میکنی همسرت ازت همه چیزو پنهان میکنه و بعدش کلی حرف دیگه..

با شوهرت صحبت کن ببین دلیلش چی بوده و حتما ناراحتیت رو بیان کن از اینکه بی خبر بودی 

واکنش .....هیچی فقط یه جوری که نشون بده حساس نشدم به شوهرم میگم در جریان باشه خدایی عیدی دادن به خو ...

من عصبی شدم دعوامون شد چون خیلی جا خوردم همسر خواهر شوهرم لو داد که همسر من قبلا به اینا عیدی داده