2777
2789
عنوان

شوهر بي جنبه

1755 بازدید | 56 پست

اخيرا شوهرم توي كارش خيلي پيشرفت كرده خداروشكر، جايگاه اجتماعي بدست اورده، خونه و ماشين خوب و چشم گيري خريده الحمدلله 

ولي حس ميكنم باعث شده كمي زيادي مغرور بشه ، از طرز حرف زدن و برخوردش خصوصا با ادمهاي زير دستش واقعا خوشم نمياد اصلا ملاحظه سن و سال شونو نميكنه غرور شونو بنظر ميشكنه

ميترسم جنيه شو نداشته باشه و خدا حالشو بگيره 

ازينم ميترسم كه با اين بي جنبه بازي هاش زندگي مونو خراب كنه  

واقعا فكر ميكنم ديكه نميشناسمش اون ادم قبل نيست

💜❤️

مرد رو تو پولداری بشناس

زنو تو بی پولی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پول تقریبا بیشتر آدما رو تغییر میده 

من پدر شوهرم ظرف ده سال یه مولتی میلیاردر شد همشون تغییر رفتار دادن تازه اینا مومن هستن و چون خدا ترس بودن خیلی مغرور نشدن وگرنه که تو ابرها باید دنبالشون میگشتی

هر چقدرم اوج بگیره گاهی باید گذشته رو هم بیاد بیاره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

ای خدا حکمتت و شکر که نصف بیشتر مشکلات زیر سر همین مرداست🤦🏻‍♀️هرتاپیکی میری یه مرد باعث ایجاد یه مشکل و ناراحتی شده...بشین باهاش حرف بزن اگه میدونی آدم انتقادپذیری

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

دقیقا مثل شوهر من خیییییلی غرور گرفتنش  کاش فقط با زیر دستاش بود با خانواده منم بدجور در افتاد ...

واي واي اينمممم

با شوهر خواهرام طفلي ها به زور سلام عليكي ميكنه ، بخدا من تا كسي رو ميبينم كه وضعش زياد خوب نيست بيشتر تحويلش ميكيرم ميگم غرورش نشكنه 

💜❤️
الان ديگه خدا رو بنده نيست بنظرت چجوري حرف بدنم قبول كنه و به خودش بياد

گذشت رو یادش بده و گذشته رو یادش بیار

از اونجایی که هم که گفتی میترسی زندگیت خراب بشه ، توصیه میکنم ، برای هودت پول کنار بزاری

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید