2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 50 پست
ایشون کاربر اقا هستن

بخدا دخترم چرا وقتی یه دختر دغدغه فکری داره و سوالایی میپرسه ک ممکنه براش پیش بیاد و جایی نداسته باشه مطرح کنه جز سایت و جاهایی ک کسی نشناستش بهش تهمت میرنین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اهمیت نده 

بکارتی ک بخاد با فشار اب صدمه ببینه و پاره بشه همون بهتر که بشه 

بعدم عزیزم ما الان تو سال ۱۴۰۰ ایم خب؟؟

دهه ۳۰ ۴۰ نیست که این موضوع مسخره و چرت رو بخان جدی بگیرن و اهمیت بدن

حتا دیده شده سر همین مسئله دخترشونو نمیفرستن رشته ورزشی ک دلش میخاد یا رشته رزمی که مبادا بکارت صدمه ببینه

واقعا درک نمیکنم ایشالا خدا عقل درست حسابی بهشون بده با این افکار پوسیده زندگی نکنن

#برابری_زن_و_مرد

#برابری_جنسیتی

انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق ؛ ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم! 
سیلام😉💕 صبح بخیر همشهری😂😘

سلام صبح تو هم بخیر عیدت مبارک😘😘

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
سلام صبح تو هم بخیر عیدت مبارک😘😘

فداتشم مرسی عزیزم😘😘😘

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"