2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 50 پست
چطوری دوستی کم پیدایی

سیلام😉💕

صبح بخیر همشهری😂😘

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا  نه ولی گزارش زدم برات  من ناراحت نمیشم چون بعضی ها تو خانواده بزرگ نشدن  بهشو ...

اتفاقا منم گذارش زدم برات

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
والا  نه ولی گزارش زدم برات  من ناراحت نمیشم چون بعضی ها تو خانواده بزرگ نشدن  بهشو ...

خودتو میگی نه؟ 

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
میشه منو ریپ نکنی اصلا خوشم نمیاد با کسی که توهین میکنه همکلام بشم در شخصیت من نیست 

اره چرا نشه شخصیتت خیلی پاین تر ازین حرفاس

الان این توهین منه؟؟؟؟؟؟😆😆😆😆😆 گفتم یاده یک کاربر می می ناز افتادم که فوت کرده  این شد تو ...

😂😂😂😂😂آره منم میشناسم می می نازو....ایشون حتما اشتباه برداشت کردن😂😂😂😂

اره فکر کرده من منظورم چیزه 😆😆😆😆 چقدر ذهن منحرفه داری😆😆😆😆 از خجالتش جواب نداد😆😆😆😆

بعضیا خوددرگیری دارن.....بیخیال...همون جواب ندین بهتره..‌‌ولی جالب بود😂😂😂😂