2777
2789
عنوان

رقص خوبه

1740 بازدید | 16 پست

بچه ها می خوام ۳۰۰ تومن بدم به یه مربی رقص و چند تا فیلم اموزش رقص یاد بگیرم.

رقصم زد نیس 

اما میگن رقص رو ظرافت ادم یعنی ظرافت رفتارش اثر میزاره

نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مربی رقصم دوره اموزش انلاین رقص شاقلم ۵۰ تومنه ۱۳ تا ویدیو اموزشیه زیاد میگیرن ایشون برای ویدیو

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
من مربی رقصم دوره اموزش انلاین رقص شاقلم ۵۰ تومنه ۱۳ تا ویدیو اموزشیه زیاد میگیرن ایشون برای ویدیو

میشه لطفا بگی رقص چه تاثیری روی زنانگی داره؟ و اینکه شما با توجه به رقص،انرژی تون از بقیه بیشترعه؟

میشه لطفا بگی رقص چه تاثیری روی زنانگی داره؟ و اینکه شما با توجه به رقص،انرژی تون از بقیه بیشترعه؟

والا رقص من دختر پسر نداره

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤

مربی من ماهی ۸۰ میگیره برای رقص هفته ای دو جلسه یکساعت نیم توی باشگاه هرماهم حداقل ۴ با تا اهنگ رقص مختلف یاد میگیرفتیم البته من دیگه بخاطر کرونا نمیرم ولی هنوز هست ۳۰۰ واسه فیلم زیاده خب برو یوتیوب کلی فیلم آموزش رقص هست

مربی من ماهی ۸۰ میگیره برای رقص هفته ای دو جلسه یکساعت نیم توی باشگاه هرماهم حداقل ۴ با تا اهنگ رقص ...

ببین رقصیدن تو روحیه ات تاثیر گذاشته؟ میشه از نتایج خوبی که از رقصیدن گرفتی 

بگی؟

ممنونم

ببین رقصیدن تو روحیه ات تاثیر گذاشته؟ میشه از نتایج خوبی که از رقصیدن گرفتی  بگی؟ ممنونم

اره واقعا ببین من اضطراب اجتماعی داشتم و اینکه میرفتم کلاس رقص واقعا عذاب آور بود برام خیلی خجالتی بودم برا همین همیشه ینفرو همرام میبردم دختر خالم مامانم دختر داییم هرکی.ولی بعد یمدت که مجبور میشدن تنها برم تونستم خجالت رو کنار بزارم تا حدودی و با ادما ارتباط برقرار میکردم و میرقصیدم ولی خب الان بعد یسال که نرفتم دیگه مثل قبل شدم باز😂ولی اونموقع یجورایی افسرده بودم باعث شده بود بتونم افکار منفیمو دور کنم و اون لحطه فقط شاد بودن و به هیچی فکر نمیکردم اعتماد بنفسم رفته بود بالا و مجلس میرقصیدم حتی توی فیلم دختر خالم تکی رقص چاقو رفتمو همه بهم نگاه میکردن و تشویقم میکردن در صورتی که من هیچوقت نمی قصیدم و یه گوشه میشستم خوب این باعث میشد اون موقع خاطره خوب برام میموند اون روز شاد بودم یا هربار که جو خونه ناراحتم میکرد یه آهنگ میزاشتم و تمرین میکردم رقصامو هم خانوادم حال و هاشون عوض شده بود و همراهیم میکردن و هم خودم

و اینکه ما همیشه باید چیزای جدید یاد بگیریم تو این دنیا از هر لحظش باید لذت ببریم و شاد باشیم و چیز جدید یاد بگیریم بنظرم برو واقعا کمکت میکنه تازه هی وسوسه میشی رقصیدن دیگرم شروع کنی یاد گرفتن موفق باشی❤

اره واقعا ببین من اضطراب اجتماعی داشتم و اینکه میرفتم کلاس رقص واقعا عذاب آور بود برام خیلی خجالتی ب ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و خوب و کامل توضیح دادی. حتما کرونا تموم شه حضوری می رم. من تهرانم شما اگر تهرانی بی زحمت میگی کجا کلاس رفتی