اره واقعا ببین من اضطراب اجتماعی داشتم و اینکه میرفتم کلاس رقص واقعا عذاب آور بود برام خیلی خجالتی بودم برا همین همیشه ینفرو همرام میبردم دختر خالم مامانم دختر داییم هرکی.ولی بعد یمدت که مجبور میشدن تنها برم تونستم خجالت رو کنار بزارم تا حدودی و با ادما ارتباط برقرار میکردم و میرقصیدم ولی خب الان بعد یسال که نرفتم دیگه مثل قبل شدم باز😂ولی اونموقع یجورایی افسرده بودم باعث شده بود بتونم افکار منفیمو دور کنم و اون لحطه فقط شاد بودن و به هیچی فکر نمیکردم اعتماد بنفسم رفته بود بالا و مجلس میرقصیدم حتی توی فیلم دختر خالم تکی رقص چاقو رفتمو همه بهم نگاه میکردن و تشویقم میکردن در صورتی که من هیچوقت نمی قصیدم و یه گوشه میشستم خوب این باعث میشد اون موقع خاطره خوب برام میموند اون روز شاد بودم یا هربار که جو خونه ناراحتم میکرد یه آهنگ میزاشتم و تمرین میکردم رقصامو هم خانوادم حال و هاشون عوض شده بود و همراهیم میکردن و هم خودم
و اینکه ما همیشه باید چیزای جدید یاد بگیریم تو این دنیا از هر لحظش باید لذت ببریم و شاد باشیم و چیز جدید یاد بگیریم بنظرم برو واقعا کمکت میکنه تازه هی وسوسه میشی رقصیدن دیگرم شروع کنی یاد گرفتن موفق باشی❤