2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم این مردا کجاهستند عین موش واین عروسهای مثل اژدها وفامیل شوهر صبور من خوابم یاواقعیه کاش یدونه ازاین شوهرا نصیب ماهم میشد بی زبون 🤔🤔

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
نمی دونم این مردا کجاهستند عین موش واین عروسهای مثل اژدها وفامیل شوهر صبور من خوابم یاواقعیه کاش یدو ...

همون پسر و خانواده شوهر عروس میکنن موش یا اژدها!

بستگی داره

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
دوست عزیز اگه قضیه رو از طرف عروس خانم‌ بشنوی مطمعنن دیدت عوض میشه مطمعن باش اون عروس هم داره اذیت ...

درسته منم تو همون پست اول همینو گفتم ولی موقع ای که خونشون جدا بود هم همین وضع بود

همون پسر و خانواده شوهر عروس میکنن موش یا اژدها! بستگی داره

والا ماکه تامیخواییم حرف بزنیم شوهرمون زودترجوابمونو میده دیگه کاربه مادرخواهرش نمیرسه

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
باهاشم برخورد کنی سر داداشم در میاره اونم گناه داره دلم براش میسوزه

جنگ ک نیس بخای تلافی کنی

اینو بدون زن‌داداشت بخاطر داداشت داره این شرایط رو تحمل می‌کنه اونا هم جوون هستن و اول زندگیشون،مطمعن باش اونام اینطوری زندگی کردن رو دوست ندارن

پس شمام یکم باهاشون مدارا کن ،سعی کن هر طوری شده از بوجود آمدن تنش تو خونتون جلوگیری کنی دوست عزیز

ی خواهری ،و خواهرا بهترین زندگی رو برا داداششون میخان

جنگ ک نیس بخای تلافی کنی اینو بدون زن‌داداشت بخاطر داداشت داره این شرایط رو تحمل می‌کنه اونا هم جوو ...

آره واقعا حرف تو قبول دارم خیلی سخته برای ایشونم

چه زنداداشا و مادر و خواهر شوهرايى پيدا ميشن تو نى نى سايت 

عزيزم تو اين زمونه هر خونه ظرفيت يه خانواده رو داره البته توى يك آپارتمان بودنم مشكل إيجاد نميشه، الان اونا يه خانواده جدا محسوب ميشن بخاطر همين اين قضيه ها  پيش مياد،انشالله  كه براى خودشون يه جاى مستقل پيدا كنن

دوست عزیز اگه قضیه رو از طرف عروس خانم‌ بشنوی مطمعنن دیدت عوض میشه مطمعن باش اون عروس هم داره اذیت ...

خب استارتر ک میگه خواستیم خونه بگیریم قبول نکرده . اگر اذیت میشد هر طور شده جدا میکرد خونه شو

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
بخدا هیچ کاریم نمیکنه موقع سفره انداختن میشه دلش درد میکنه میره تو اتاق بعد که سفره جمع میشه خوب میش ...

😂😂اسى اين حرفت منو ياد داييم انداخت خونشون مهمون بوديم بعد از شام ، دختر دايياى ديگم دختر خاله هام چنداشون به خاطر جيش بچه و بهانه هاى ديگه تقريبا جيم شديم بخاطر ظرفا كه برگشت گفت مجرد بودين براى شستن ظرفا خودتون جيشتون ميگرفت الان بچه هاتون