2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 75 پست
همین فردا ب اسون دنبال خونه بگردید حتی شده یه اتاق اما جدا زندگی کنید

گشتیم خانوم یک اتاقی قبول نمیکنن همین طبقه بالامون خیلی خونه ی خوبی بود فقط اتاقش یه ذره کوچیک بود قبول نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زده بود به داداشت؟؟چیو 

فکر کنم زده بود تو گوشش

اینجوری که نگاش کنی هزار تا فحش بارت میکنه و آداب شوهر داری اصلا بلد نیست ولی جلوی بقیه خودشو یجور دیگه نشون میده

گشتیم خانوم یک اتاقی قبول نمیکنن همین طبقه بالامون خیلی خونه ی خوبی بود فقط اتاقش یه ذره کوچیک بود ق ...

الانم که خودشون تو یه اتافن چه فرقی داره برآشون احتمالا خانم خسته میشه کار خونه کنه یا غذا بپزه آومده سر شما چتر شده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

امروز خواهر شوهرم به شوهرم می گفت ما باید یه طوری رفتار کنیم که زنداداشامون ازمون حساب ببرن 😂😂😂😂شوهرم گفت واه مگه کنیزتون هستن که حساب ببرن دیگه نمی ذارم زنم بیاد تو جمعتون 😂😂😂😂😂لعنتیا خیلی خوب هستنا ولی گاهی جوگیر می شن  شما هم حساس نباش انشاالله می رن هر دوتاراحت می شین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

گشتیم خانوم یک اتاقی قبول نمیکنن همین طبقه بالامون خیلی خونه ی خوبی بود فقط اتاقش یه ذره کوچیک بود ق ...

قبول نمیکنه بفرستیدش کاخِ باباش🙂🙃

یعنی چی

چجوریه که زندگی با خانواده شوهر رو به زندگی مستقل ترجیح میده

دیوانه ست؟؟؟؟

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
داداشت گریه کرد😐😑

تو هم جاش بودی همین کارو میکردی فکر کنم دختر خالم ۱۲ سالشه لباس خریده بود بعد اومد تو حال نشونمون داد داداشم تبریک گفت تا یک هفته دعوا میکرد با داداشم میگفت تو چرا به اون اینجوری گفتی

قبول نمیکنه بفرستیدش کاخِ باباش🙂🙃 یعنی چی چجوریه که زندگی با خانواده شوهر رو به زندگی مستقل ترجی ...

بخور بخوابه دیگه حال میکنه اتفاقا

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬

بره خونه باباش هر وقت زندگی کردم یاد گرفت تشریف بیاره شما هم نباید قبول کنید پیش شما باشه. چند سالشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یعنی الان كه توی اتاق كوچیك خونه پدرشوهر زندگی میكنه رو ترجیح میده به یك واحد آپارتمان تك خوابه !!

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
یعنی الان كه توی اتاق كوچیك خونه پدرشوهر زندگی میكنه رو ترجیح میده به یك واحد آپارتمان تك خوابه !!

مشخصه اسگوله🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️