رویداد مدیر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8636 عنوان چرا بعضی کاربرا. .... | مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 53 پست واسه هر چیزی فوری جبهه میگیرن و دعوا راه میندازن اینا واقعا نشون دهنده ی شاخ بودن یا زرنگی نیست 😐 1400/01/08 | 03:00 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۳۴۵۶samyr عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 7020 نه گلم نشونه یه فرهنگه برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 وای تویی یا خدا الان دقت کردم🤣🤣🤣🤣 من کی هستم 🤔🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐😐 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
parrri عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 14835 من کی هستم 🤔🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐😐 وای ببخشید عزیزم با یکی دیگه اشتباهتون گرفتمتاپیک اخرم همش ایموجی میفرستاد فکر کردم اونین😂😂😂😂😂
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 تو هم لری😂 نه دووَر 🤭 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
یافاطمه_الزهرا۱۴ عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 237 نشانه خالی کردن عقده های روزانست👌 پــشـت هَـر کـوه بـلـنـد سَـبـزه زاریـسـت پـر از یـاد خـدا و در آن باغ کـسـے مـے خـوانـد کـہ خدا هست و خدا هست و خدا هست ❤
رویداد مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8636 نشانه خالی کردن عقده های روزانست👌 کاملا قبول دارم 👌
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22744 وای په یه لر هم پیدا وابی لر کوچنی؟ ایگوم لر نیستوم. اما با لرها وصلا کردوم.لر گچساران. یاسوجی هم میفهمم تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
رویداد مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8636 ایگوم لر نیستوم. اما با لرها وصلا کردوم.لر گچساران. یاسوجی هم میفهمم من یکم اونور تر نوراباد😀