2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیکارم مگه این وقت شب خودآزاری کنم ولش کن توام به چیزای خوب فکر کن

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

مشکل ریز ودرشت زیاد یه یاری خدا قابل حله ولی جدیدا خبرمرگ میشنوم خوابم بهم می ریزه الان با تپش قلب بیدارشدم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مشکلات من اینه که یکی این تاپیک و گزارش بزنه. 🤧🤧

بچه ها عاجزانه، ملتمسانه، خواهشا و لطفا🙁😟 میشه این تاپیک و برام گذارش بزنید خواهشا ممنون

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6101627&slug=اختلاف-من-و-خواهرم-سر-گوشی-البته-من-بهش-بخشیدم&postId=181636808

زنده باد

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
2790
2778
2791
2779
2792