2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی گریه میکنه خسته شدم☹☹☹☹☹

| مشاهده متن کامل بحث + 19093 بازدید | 92 پست
اره بخدا عین یه بچه دوساله میشه ☹

پیش مشاورنمیادیعنی چی خودت بروچندتاکتاب بخون انقدرگریه ام که طبیعی نیست خداکمکت کنه

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پشتش باش سمت اعتیاد نره افسردس ببرش مشاور نمیره تنها برو دکتر ب روانپزشک علائمش رو بگو بهت قرص بده فقط ترو خدا پشتشو خالی نکن و خسته نشو معلومه خیلی داغونه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

باورت میشه توی ۷سال زندگی مشترک با همسرم هنوز گریه اش رو ندیدم؟😐خیلی برام عجیبه یه مرد اونم ورزشکار ۲۴ساعته گریه کنه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
والا خواهر بخدا به هرکی بگن باورش نمیشه ماشالله انگار گنده و هیکلی هست اصلا خودمم باورم نمیشه ☹

چاقه ؟ مردای هیکلی و چاق بیشتر احساساتین

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

عزیزم پشتش باش سمت اعتیاد نره افسردس ببرش مشاور نمیره تنها برو دکتر ب روانپزشک علائمش رو بگو بهت قرص ...

خیلی داغونه بقران خیلی 

بعضی وقتا تو تنهایی واسش گریه میکنم از بس دلم میسوزه برلش ☹☹☹همشم میخاد بره سمت اعتیاد میگه اروم بشم بزور حلوش دارم میگیرم

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺
همه پشتش خالی کردن خانوادش قطع رابطه کردن باهامون خیلی فشار رومون هست☹

خواهرم  چه انتظاری دارید ... ایشون ام آدم هستن و از جسن سنگ نیستن که غمگین نشن ... افسردگی گرفتن از نوع بالا مجازی نمب شه دارویی معرفی کرد برای رفع افسردگی  یک دکتر  حضوری  باید معایته اش کنه و در حیطه روانشناسی بجز روش دارویی .. بابد اطرافیا باقی مانده هواشون رو داشته باشن ... لطفا هوای شوهرتن داشته باشید فیلم ببینیو باهاشون .. بخندید شوخی کنید روحیشون و از نو بسازید 

پــشـت هَـر کـوه بـلـنـد سَـبـزه زاریـسـت پـر از یـاد خـدا و در آن باغ کـسـے مـے خـوانـد کـہ خدا هست و خدا هست و خدا هست ❤
اره دقیقاااا عین یه بچه میشه بخدا☹منم اینقدر باید دلداریش بدم ارومش کنم تا گریش وایسته

پسرخاله من تصادف کرده بود بعد تصادفش دو سه ماه همینطوری بود گریه های بدجور میکرد. خانمش طفلک با شکم هشت نه ماهه ساعتها کنارش می ایستاد عین یه بچه ی دو ساله باهاش حرف میزد. خیلییی سخت بود.همش میگفت من دوماه ناکار بودم شماها رو بدبخت کردم شماها بیچاره شدید من ادم بدی ام

خانمش خیلی کمکش کرد با مشاوره حالش خوب شد. ی وقتا اونقد گریه میکرد ک به هق هق می افتاد