2777
2789
عنوان

درد ناگهانی کمر

70 بازدید | 9 پست

الان چند روزه یهویی کمر فقط یه قسمت تقریبا دو وجب زیر پشت گردن یه تیکه از استخونم به شدت تیر می‌کشه فک کردم از قلنج شکوندم بدتر شدم یعنی از چی می‌تونه باشه⁦☹️⁩

تو این مدت بشدت ناراحت یا عصبی یا مضطرب نشدی؟کار سنگین انجام ندادی؟مشکل دیسک و ...نداشتی؟بد نخوابیدی؟

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

انشالله که چیزی نیس ولی اگه قسمت مهره هات درد داری احتمالش هست دیسک کمر باشه فقط زود برو دکتر که پیشرفت نکنه

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو این مدت بشدت ناراحت یا عصبی یا مضطرب نشدی؟کار سنگین انجام ندادی؟مشکل دیسک و ...نداشتی؟بد نخوابیدی ...

ن تا حالا اصلا سابقه همچین دردی نداشتم ممکنه گرفتگی باشه؟

ن تا حالا اصلا سابقه همچین دردی نداشتم ممکنه گرفتگی باشه؟

آره عزیزم ممکنه گرفته باشه یه پیروکسیکام اگه میدونی و بروشورش خوندی مشکلی نداری باش بزن و مالشش بده و کیسه اب گرم بزار روش .حتما اگه بهتر نشد پیش متخصص برو عزیزم.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
دیسک کمر تو ۲۲ سالگی میشه مگه؟⁦☹️⁩

بله عزیزم من ۲۴ سالمه پارسال دیسک کمر گرفتم چون چیز سنگین بلند کردم تو اثاث کشی 

از خدا میخوام که دردت دیسک نباشه چون خیلی درد بدیه 🥺

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
بله عزیزم من ۲۴ سالمه پارسال دیسک کمر گرفتم چون چیز سنگین بلند کردم تو اثاث کشی  از خدا میخوام ...

آخ الهی ایشالله ک بد نبینی قربونت مرسی عزیزم