2777
2789
عنوان

شکایت فورییی

91 بازدید | 15 پست

کسی بخواد از پسری که قول ازدواج داده اومده جلو در حد انگشتر انداختن نامزد کردن بعد از دختر سواستفاده کرده بزور و بچه از دختر سقط کرده چجوری باید ازش شکایت کرد تا تمام حق و حقوقش و بگیره حالام گذاشته رفته با انتخاب دختر نبوده اگ بهش ن میگفته به زور بهش دست درازی میکرده کتکش میزده و.....لطفا زود جواب بدید اورژانسیه

هیچکاری نمیتونی بکنی. چون ازش هیچ مدرک ضرب و شتمی نداری. شاهدی نیست ک روابط زوری بوده. 

فقط دادگاه برگه میده بیا عقدش کن. اونم میتونه بگه ک طرف قبلا رابطه داشته یا 100تا دلیل دیگ. 

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکاری نمیتونی بکنی. چون ازش هیچ مدرک ضرب و شتمی نداری. شاهدی نیست ک روابط زوری بوده.  فقط دا ...

نه دختره یسری ک پسره بزور بهش دست درازی کرده رفیقاش اومدن خونشون و یکی از دوستاش گویا شاهد همچی بوده ضرب و شتم و توهین و حتی موقعی که باردار بوده و زمانی ک سقط کرده شاهد هستن 

چجوریه اونجا برای من نیست برای یکی از فامیلامونه باهاش بد صحبت نمیکنن 

اینو نمیدونم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه دختره یسری ک پسره بزور بهش دست درازی کرده رفیقاش اومدن خونشون و یکی از دوستاش گویا شاهد همچی بوده ...

4شاهد خانم ک نسبت مادر و خواهری با دختر نداشته باشن یا 2شاهد آقا ک نسبت پدری و برادری نداشته باشن برای اثبات لازمه

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

4شاهد خانم ک نسبت مادر و خواهری با دختر نداشته باشن یا 2شاهد آقا ک نسبت پدری و برادری نداشته باشن بر ...

هیچکدوم شاهدا نسبت خونی ندارن همه دوست و رفیقاشن اشکالی نداره؟

ممنون رفت اونجا باید بگه چیکار داره

ببینید من یه لحظه به حرفم شک کردم به چیزی که من گفتم گوش نکنید ببینید بقیه کاربرا نظرشون چیه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
هیچکدوم شاهدا نسبت خونی ندارن همه دوست و رفیقاشن اشکالی نداره؟

ن مشکلی نیست. 

اما به نظرم بره بکارتش و بدوزه خیلی بهتره. قاضیای ما اینجور چیزا رو یجوری تموم میکنن ک خجالت میکشی مثلا رفتی عدله ولی کاملا ناعادلانه

باش ممنون 

خواهش میکنم ببخشین خیلی شرمندم زود حرف زدم ولی بعد فکر کردم که ممکنه بقیه صحیحتر راهنمایی کنن