2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست
شماطبق رفتاراش وهمین چیزامطمئن شدین؟  چون من واقعاعاشق معشوقمم واونم عاشقمه ورفتاراشوحرف زدناش ...

نه عزیزم همه عین هم نیستن همسر من عین همون موقع ها رفتار میکنه و دوسم داره البته الانا بیشتر سده ک طبیعیه .من داشتم دوست های ک با من و شبیه من بودن ازدواج کردن و ب مشکل خوردن .اگه مطمینی ب خانواده ها بگین .اون ب خانوادش گفته ؟؟ عزیزم فقط حتما حتما ب حرف خانوادت گوش کن و احساساتی نشو چون باباها خیلی حساسن و درست میگن اکثرا .شما چند سالته و چند وقته میشناسیش؟؟

اتفاقامعشوقمم خیلی اصرارداره به مادرش بگه واین رفتارش دلموقرص ترمیکنه  اینایعنی تجربیات خانم ه ...

اینکه خانوادش بدونن تورو برای ازدواج میخواد خیلی خوبه. عزیزم دوست داشتن ی طرف داستانه اینکه ادم خوبی باشه و چشم دل پاک و اهل دود اینا نباشه و مرد زندگی باشه خیلی مهمه به اینا دقت کن . ادم میفهمه کی واقعا میخوادش اگه دقت کنه .لطفا عاشق کور نباش در ازدواج ب همه چی دقت کن تا زندگی خوبی داشته باشی . همونجور ک میگن مردا عوص میشن خانما هم عوض میشن خیلیا . ببین در کنارش ایندت چجوریه و حال دلت چجوریه . ب همه چی فک کن ولی اگه دوسش داری خیلی روی دارایی تمرکز نکن چون دوتایی حل میکنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم همه عین هم نیستن همسر من عین همون موقع ها رفتار میکنه و دوسم داره البته الانا بیشتر سده ک ط ...

خداروشکر کاش زودترباهاتوصحبت میکردم😍

بله ازهمون اول باقصدازدواج واشنایی بیشترباهم صحبت کردیم وقبلش مامانم کلی تعریف این اقاپسرومیکردوازخدامیخواست یه همچین پسری نصیبش شه

وقبل ابرازاحساسش تویه گروهی که بحث وصحبت میکردیم رفتارمومنطقمومیسنجیدومیپرسیدبه نظرم هم این آقا هم من بامنطق عاشق هم شدیم وهمون ملکه وشاه رویاهای هم بودیم

وبامادرش صحبت کرده ازازدواج واینا هم مادرش هم پدرش موافقن وهرفردی که اون انتخاب کرده به طور سمی اقدام میکنن 

وموافقم باحرفتون که پدراواقعاهم منطقی آن هم حساسیتشون به جاست منم ازحساسیت پدرم گفتم گفت برااولین بارهم مادرش بامادرم صحبت میکنه هم خودشوپدرش باپدرم 

اینکه خانوادش بدونن تورو برای ازدواج میخواد خیلی خوبه. عزیزم دوست داشتن ی طرف داستانه اینکه ادم خوبی ...

کاملا موافق صحبتاتونم منطقتون عالیه

وممنونم که یاداورکردین همه این چیزایی که گفتین هم برامن وهم خونوادم مهم خداروشکر مطابق چیزهایی که درنظرگرفتم وبرام مهمه 😍

خداروشکر کاش زودترباهاتوصحبت میکردم😍 بله ازهمون اول باقصدازدواج واشنایی بیشترباهم صحبت کردیم وقبلش ...

خوبه ک عزیزم منطقی هستی .ادم تو زندگیش هم منطقی باشه خیلی راحتر زندگی میکنه و خوشبخت میشه .نمیگم زندگی مشترک راحته نه ولی در کنارهم میشه خوش بود و اینکه عاشق هم باشین راحتر کنار میاین . من نمیگم زندگی لاکچری و عالی داریم ولی تمام تلاششو میکنه ک راحت باشیم و باهم جلو میریم و این یعنی خوشبختی . امیدوارم اگه کنار هم همیشه شاد هستین و خوب بهم برسین و خوشبخت بشین 

خوبه ک عزیزم منطقی هستی .ادم تو زندگیش هم منطقی باشه خیلی راحتر زندگی میکنه و خوشبخت میشه .نمیگم زند ...

ممنونم عزیزمممم کاملاموافقم باصحبتاتون ممنونمممم ازنصیحت هاوتوصیه هاتون خیلی زیادتشکرمیکنم

ازخدامیخوام انشاالله عشقتون پایدار دوشادوش وپابه پای همسرتون پیرشیدوخوشبخبت باشیدهمیشه وخواست دلتون به مصلحت تون باشه 

وواقعاموافق تعریف تون ازخوشبختی هستم ومنواین فردهم اهدافی رومشخص کردیم وبرارسیدن بهش دوتایی تلاش می‌کنیم انشاالله به صلاحمون باشه

وممنونم ازدعایی که برامون کردی انشاالله همه عاشقاومعشوقاتوزودترین ومناسب ترین وبهترین زمان برسن بهم وخوشبخت شن منومعشوقمم بهم برسیموخوشبخت شیم😍