2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 37 پست
پروفایلتو دبدنی دلم میگیره قبلا این عکسو با یکی ست کرده بودم💔

عزیزم🥺

خودتو ناراحت نکن من ازت عذر میخوام اگه حالت بد شد

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خودمون وضعیت مالیمون خوبه بابام اینا.من ی دوست دارم شوهرش معلمه حقوقش کمه.بابای پسره زمین فروخته تا خونه بخره برا پسرش.اما اون معلم با حقوق خودش نمی تونست خونه بخره چ برسه بالا شهر 

عزیزم🥺 خودتو ناراحت نکن من ازت عذر میخوام اگه حالت بد شد

قربونت♡

لایکم نکنید:) اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم ممنون♡در حال حذف آدمای بی لیاقت زندگیم♡(کاربری سومم)

من همچین پسری ام دقیقا

اما کلا دیگه ازدواج هم نمیخوام بکنم

چون به جنس علاقه ی دخترها نیاز ندارم . 

اکثر دوستام فکرشون توی راب... هست و یا اینکه ازدواج کنند و یا اینکه چرا دوست دختر ندارند و تنهاند

اما من هدفم اینه که کار کنم از حالا و درس بخونم و به خونه مون برسم . برای مادرم ماشین ظرف شویی بگیرم چندین ساله داره ظرف میشوره و پاهاش ورم کرده 

قبلا هدفم این بود فقط درس بخونم تا فیزیوتراپ بشم اما دیدم در این صورت چندین میگذره و عزیزانم شکسته و پیر میشند و تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم از لحظه لحظه ی زندگیم لذت ببرم و اول پول در بیارم و بعد دوباره کنکور بدم ( دانشجو هستم الآن البته ) و فیزیوتراپی قبول بشم و دوتا لیسانس بگیرم . چون حالا هم تربیت بدنی میخونم و با فیزیوتراپی بهم میخوره و پرت نیست .

باشگاه میرم و خودم پول باشگاه را میدم و کار میکنم به تناسب اندامم اهمیت میدم . کافی شاپ میرم و شاد زندگی میکنم اما دیگه خوشم نمیاد از دخترها .

عشقشون برای همون دوست پسرهاشون و کراش هاشون . دختر هم بودم همین حرف را برای پسرها میزنم

تنها بودن و قوی بار اومدن و تلاش کردن برای زندگی برام باعث افتخاره 

من همچین پسری ام دقیقا اما کلا دیگه ازدواج هم نمیخوام بکنم چون به جنس علاقه ی دخترها نیاز ندارم .& ...

همین پسر ک میگم خودش کار میکرده حمایت خانواده نداشته .و درود ب شرف شما

من با شوهرم دوست بودم الانم شش ساله ازدواج کردیم وخداروشکر خیلی راصیم از زندگیم منتظریم دو روز دیگه ...

خانمی شماکه دوست بودین چه مدتی دوست بودین؟ 

چطوربه وفاداری وتعهدش مطمئن شدین؟ 

راستیتش من به معشوقم وتعهدش مطمئنم امامیخواستم بدون این ویژگی های(قسم خوردن باقران وزدن حرفای دل، تحمل ناراحت کردنت نداشته باشه وبراخوشحالیت هرکاری کنه، اینکه غیرت داشته باشه، اینکه براموفقیت تموم تلاششوکنه، اینکه همش قول بگیره و خواهش کنه بمونم همیشه، اینکه تشکرکن ازبودنم، اینکه توزودترین ومناسب ترین زمان ازاحساسش نسبت به من به خونوادش خونوادم بگه، اینکه نظراتم وحرفام براش مهم باشه، اینکه وقت بیشترشوحتی وقتی دوریم مجازی چت کنه وصحبت، اینکه فکرنبودن اشک توچشماش جمع شه اینکه بگه تموم اهدافوایندشوباتومیبینه و...) یعنی متعهد وفادار عاشق؟ یعنی میتونم اطمینانموبه یقین تبدیل کنم؟ 

خواهش میکنم طبق تجربیاتتون راهنمایی کنید وجواب سوالاتموبدید🌹🙏🏻

خانمی شماکه دوست بودین چه مدتی دوست بودین؟  چطوربه وفاداری وتعهدش مطمئن شدین؟  راستیتش م ...

عزیزم ما سه سال دوست بودیم .اینایی ک تو گفتی همه دلیل بر این هست ک دوستت داره ولی اینکه واقعی هست یانه من نمیتونم بگم .من از شوهرم مطمین شدم چون هرچی بود بهم گفت و ازم چیز نامربوطی هم نخواست و همیشه غیرت داشت و ب خانوادش بعد ی مدت ک از من مطمین بود گفت .همه اینا ب کنار با همه دوست داشتنم بهش گفتم ک اگه بابام بره تحقیق و بگه نه منم میگم نه . خیلی اصرار داشت ک ب مادرم بگم اینجوری دلم قرص تر میشد ک بازیم نمیده . من مطمین بودم ک منو خیلی دوست داره 

البته خونه و ماشین ندارم و دارم تلاش میکنم اما میدونم تا 10 سال دیگه دارم حتما . 

دخترهای این دوره زمونه اکثرشون بیشتر دوست دارند مخشون را بزنی و از همچین پسرهایی خوششون میاد که اول محبت کنند و بعد منطقی حرف بزنند

و اینکه مگه میشه تا چند سال دیگه دختر که نه رل زده و نه کراش داشته باشه توی این جامعه ؟

آدم مذهبی نیستم اما برام مهمه اینکه توی زندگیم یا دختر نباشه و یا اگه باشه یک دختر و طرف مقابلم هم همین طور . مگه اینکه بخاطر معتاد بودن شوهر و ستم دیدن طلاق گرفته باشه و دختر سروسنگینی باشه و حق اینو داره که زندگی خوبی را تجربه کنه و مردم دیدشون به زن مطلقه بد نباشه .

عزیزم ما سه سال دوست بودیم .اینایی ک تو گفتی همه دلیل بر این هست ک دوستت داره ولی اینکه واقعی هست یا ...

شماطبق رفتاراش وهمین چیزامطمئن شدین؟ 

چون من واقعاعاشق معشوقمم واونم عاشقمه ورفتاراشوحرف زدناشومیبینم میدونم واقعی 

امانمیدونم چرایک سری افرادتوتاپیکای مختلف این سوال پرسیدم میگن به آقایون نبایداعتمادکردچون تویه لحظه عوض میشن به نظرت میتونه براهمه آقایون حقیقت داشته باشه وبرااین تموم این چیزایی که باچشم میبینم نادیده یاکم دیده بگیرم؟ 

عزیزم ما سه سال دوست بودیم .اینایی ک تو گفتی همه دلیل بر این هست ک دوستت داره ولی اینکه واقعی هست یا ...

اتفاقامعشوقمم خیلی اصرارداره به مادرش بگه واین رفتارش دلموقرص ترمیکنه 

اینایعنی تجربیات خانم هایی که به معشوقشون نرسیدن ازرواین همه آقایون دارن قضاوت میکنن وبیخودادم به دلش ترس راه میده؟