2777
2789
عنوان

🌱خودت رو هدر نده...💖

159 بازدید | 6 پست

🌱💖🌱💖🌱💖🌱

خودت رو هدر نده...

انقدر به افراد نامناسب فرصت ندید که روزی نتونید به هیچ کسی اعتماد کنید.

انقدر توی رابطه های موقتی نرید که روزی نتونید یک رابطه سالم رو بسازید.

انقدر همه وجود و عشقتون رو صرف شخصی که شما رو نمیخواد نکنید که روزی نتونید کسی رو دوست داشته باشید.

انقدر خودتون رو در جایگاه هایی قرار ندید که ارزشتون زیر سوال میره که روزی دیگه نتونید از خودتون محافظت کنید.

✅مراقب باشید معنای عشق، اعتماد و خیلی از حس های خوب رو توی زندگیتون گم نکنید چون اون موقع برای پیدا کردنشون باید خیلی سختی بکشید.
🌈🌱🌈🌱🌈🌱🌈🌱

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عالی گفتی  عااااااالی

🌱💖🌱🌈

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگ گفتی لایک

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خیلی قشنگ گفتی لایک

💖🌱🌈

لایک داری هواااار تا😍😍

فداتم هزارتااااا😍😍