2777
2789
عنوان

توی شش هفتم

76 بازدید | 15 پست

بچه ها من شش هفته و یک روزمه باردارم یکی دوبار انکار لکه دیدم خیلی کم تیره رنگ بود حالا فردا میخوام برم دکتر یعتی امکانش هست قلبشم تشکیل شده باشه یا زوده

مال من 7 هفته و چندروز تشکیل شده بود برای لکه بینی تم شیاف میده دکترت ب احتمال زیاد چون منم داشتم لکه بینی دکترم شیاف داد خوب شدم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تشکیل شده الان.

واقعا؟،مگه هفته هشتم تشکیل نمیشه؟،تا دیروز زیر دلم خیلی میگرفت با لگنم درد بدی داشت.الان ی جوریم درد قبل پریودیه انگار ولی دیگه تیر نمیکشه عادیع این؟

مال من 7 هفته و چندروز تشکیل شده بود برای لکه بینی تم شیاف میده دکترت ب احتمال زیاد چون منم داشتم لک ...

یعنی عادین این لکه ها انکار تیره رنگ بود خودم شباف پروژسترون خریدم ولی گفتم دکتر هم برم

واقعا؟،مگه هفته هشتم تشکیل نمیشه؟،تا دیروز زیر دلم خیلی میگرفت با لگنم درد بدی داشت.الان ی جوریم درد ...

دکتر سونو بمن گفت ۶هفته قلب دیده میشه.ببین استرس نداشته باش.ولی درد زیر دل خوب نیس کلا.برو دکتر بگو‌قرص میده

تورو سننه قربونت برم!!!!
عه واقعا شما تو شش هفته دیدین؟

من هفت هفته رفتم.دیده نشد.گفت باید ۶ دیده میشد.ولی باز تا۹صبر کردم که نشد دیگه‌.واسه درد زیر دل قرص دوفاستون میدن معمولا.قرص خوبیه

تورو سننه قربونت برم!!!!