کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
از محصولات فرهنگی بگیر.. هر فیلمی هر سریالی هر بازی ای بخای راحت برات میریزن فلش...
بعد شنای پروانه باحاله من دیدم دوس داشتم
و جاندار رو بت پیشنهاد میدم تقریبا داستانشون ب هم نزدیکه جفتشون هم عالین
هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
برادرش قبلن جنس جا ب جا میکرده واس این ک جواد عزتی قیافش مثبت بوده تو ماشین اون جاساز میکنه یعنی داداششو طعمه میکنه بعد اون دوستش همه اینارو درمورد داداشه گفت اینم واس انتقام زن داداشش رف مواد خرید خونه اون یارو گذاشت لوش داد ولی ب خانواده زن داداشش هم چیزی نگف تا داداشه آزاد نشه بعنی از داداششم انتقام گرفت
با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️