2777
2789

سوال منم هست😭 

ای آنکه دوست دارمت  اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کم پیش میاد

چقد احتمال داره مثبت باشه واقها؟؟؟ اخه بعدش هرچی زدم هالشون خیلیییییی محوه😭

ای آنکه دوست دارمت  اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔
من تقریبا بیست اسفند زدم منفی بود ولی امروز زد مثبت😭😭😭

عکس

چقد احتمال داره مثبت باشه واقها؟؟؟ اخه بعدش هرچی زدم هالشون خیلیییییی محوه😭

هاله افتاده فکنم بارداری عززم بازم یه ازمایش بده

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
این مثبته دیگ

اخه بی بی چکای بعدی پررنگ نمیشن😭 فک کنم این خراب باشه ک الکی مثبت شد

اخه بی بی چکای بعدی پررنگ نمیشن😭 فک کنم این خراب باشه ک الکی مثبت شد

بقیه هاله میوفته؟

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
2790
2778
2791
2779
2792