2789
عنوان

گوشت گوساله

874 بازدید | 11 پست

بجه ها من سه شنبه مهموني ناهار ذارم 

ميخام چلو گرشت با گرشت گوساله درست كنم الان اماحان درست مردم 

كسي تا حالا با گوساله درست كرده ؟؟ چندساعت زمان ميبره پختش؟؟؟ خوشمزه ميشه؟؟

من گوشت با كلي پياز كذاشتم تا بپره پياز خودش اب انداخته ايا گوساله اينطور پخته ميشه ؟؟

من همبشه گوساله استفاده میکنم خوشمزه ست من خورشتامو همیشه ۸یا۹ساعت میذارم که قشنگ جا بیفته برای همین نمیدونم دقیق چندساعته میپزه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیازو خلالی کنین با گوشت و یه چوب دارچین و زعفرون و به حبه سیر بذارین بپزه خود پیاز آب میندازه با همون میپزه باید زیرش کم باشه

یه دو ساعت ک پخت میتونین چوب دارچینو دربیارین

گوشت گوسفند اینجوری باید ۶ ساعت بمونه گوساله بیشتر نمک و فلفلم وقتی پخت بزنین

اگه خواستین آخر گوشتو سرخ کنین هر چقد از سسش که میخواین بذارین کنار بعد یکم کره یا روغن بریزین گوشت و پیازو سرخ کنین

اینجوری خیلی خوشمزه میشه

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
مجبورا با گوشت گوساله بايد درست كنم  بنظرتون بد طعم ميشه؟؟

نه چرا بد طعم بشه پیازداغ فراوون موقع پخت رب و زعفرون و برگ بو برای ازبین بردن بوی گوشت خیلی هم خوبه

خیلیا اصلا گوسفندی دوست ندارن گوسفند گوشتش چربتره و نرمتر درمیاد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
نه چرا بد طعم بشه پیازداغ فراوون موقع پخت رب و زعفرون و برگ بو برای ازبین بردن بوی گوشت خیلی هم خوبه ...

من الان امتحان براي خودم كذاشتم با كلي پياز وزعفرون نزديك سه يا چهارساعت با شعله خيلي ملايم پياز اب انداخته ولي حس ميكنم بايد كرساله چندددد ساعت روكاز باشه تا نرم بشه نه؟؟

برای خرید و استعلام آنلاین قیمت انواع گوشت قرمز (گوساله و گوسفندی) و گوشت مرغ، گوشت بوقلمون، گوشت شتر و شترمرغ به فروشگاه آنلاین استاربال مراجعه کنید و مواد پروتئینی مورد نیاز خود را در تهران و کرج بصورت آنلاین سفارش و در کمترین زمان در بسته‌بندی مناسب و کاملا بهداشتی درب منزل خود تحویل بگیرید.