2777
2789
عنوان

یه بیت شعر🦋💜

161 بازدید | 23 پست

بچه ها یه بیت شعر قشنگ برامون  یادگاری بزارید 😍 

پ.ن:من عاشق شعرم واقعا آرامش میده بهم💕

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها

ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاکه بودیم نبودیم کسی

کشت ما را غم بی همنفسی

تاکه رفتیم همه یار شدند

خفته ایم و همه بیدار شدند

قدر آیینه بدانیم چو هست

نه در آن وقت که افتاد و شکست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ما گر ز سر بریده میترسیدیم

در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
اگرم در نگشایی زِ ره بام‌ درآیم  که زهی جانِ لطیفی که تماشای تو دارد

😍

رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن

ترک من خراب شبگرد مبتلا کن 

دردی است غیر مردن ،کان را دوا نباشد

پس من چگونه گویم کین درد را دوا کن

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

خنده می بینی ولی از گریه ی دل غافلی !

خانه ی ما اندرون ابر است و بیرون آفتاب☔️💙🔗

#فصیحی‌هروى