2777
2789
عنوان

يه خانم كدبانو كه با هرچيزي ميتونه غذا درست كنه بياد😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست

مرغو تیکه تیکه کن و با سس خردل و ادویه از شب قبل مزه دار کن 

بعد سیب زمینی رو نگینی خورد کن و سرخ کن و بعدش مرغ و فلفل دلمه رو بریز تفت بده و بعدش زیرشو کم کن بذار خودش آب بندازه و سرخ بشه و بعدش دیگه ادویه هر چی خواستی بزن و بذار لای نون 

اگه با پیاز مشکلی ندارن اول پیازو رنده کنید بعد مرغ اضافه کنید بعدم سیب زمینی و فلفل دلمه ای و بذارید بپزه با شعله کم و آبش بخار بشه بعدم ادویه و چاشنی هر چی دوست داشتی سرش بزن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من وقتی با مرغه دیگه سیب زمینی استفاده نمیکنم،،،مرغو ابپز میکنم بعدش ریش ریش و ی کم توی دلمه تفتش می ...

ارع دیگه سیب زمینی نداره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیازو نگینی کن تو روغن سرخش کن طلایی که شد زردچوبه بزن بعد مرغ نگینیتو اضافه کن تفت بده فلفل سیاه زیره وسبزی معطر بزن بعدم فلفل دلمه اضافه کن بزار مرغت اب پس بده وآبش کشیده بشه.

اگر پنیر پیتزام بزنی که عالی میشه بعدم تو نون بپیچو سرخش کن

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !
پیازو نگینی کن تو روغن سرخش کن طلایی که شد زردچوبه بزن بعد مرغ نگینیتو اضافه کن تفت بده فلفل سیاه زی ...

ميگم سيب زميني سرخ كنم بعد باهاش بزارم لاي نون ميشه؟

منظورم اينه ميشه يه چيز سرخ كردني بزارم لاي نون باز سرخ كنم؟

ببین سلیقه ایه من یه پیاز درشت نگینی ریز میکنم سرخ میکنم سیب زمینی هم نگینی فلفل دلمه ،جعفری،پشت سر هم اضافه وسرخ میکنم سینه مرغ پخته وریش شده هم میریزم کمی رب گوجه ونمک ادویه ها،به خصوص فلفل سیاه وآویشن دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره بعد هم لای خمیر وسرخ فوق العاده  خوشمزه😋

خب مرغ رو بپز 

بعد ریش ریش کن 

سیب زمینی هم خرد کن مکعبی ریز با پیاز سرخ کن بعد مرغ و فلفل دلمه ای رو بهش اضافه کن تفت بده اگه دوست دارید رب بهش بزن میتونی هم نزنی 

بعد هم بریز روی نون و شکل سمبوسه تا بزن بعدم سرخ کن

ادویه هم بزن به موادش 

آزاده نامداری کدبانوعیه ک نگم برات

وای کشتی مارو چرا جلب توجهدوست داری؟بعدشم اون هر کی بوده الان دیگ عوت شدهپشت سر مرده درست نیست این حرفا یکم بافرهنگ باشید

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
ميگم سيب زميني سرخ كنم بعد باهاش بزارم لاي نون ميشه؟ منظورم اينه ميشه يه چيز سرخ كردني بزارم لاي نو ...

به نظر من سیب زمینی رو بپز با مرغ پخته ریش و جعفری و زیره و پودر سیر و پیاز و فلفل سیاه و یکم کاری و پاپریکا و ادویه کوهی و تو نون لواش سرخش کن فلفلم نزن اصن 😕

ميگم سيب زميني سرخ كنم بعد باهاش بزارم لاي نون ميشه؟ منظورم اينه ميشه يه چيز سرخ كردني بزارم لاي نو ...

اره میشه میتونی سیب زمینیتو نگینی کنی بخار پز کنی اگه بدلت نیست

قلب موجود وحشییه ، واسه همینه ڪه دنده هامون مثل یڪ قفس عمل میکنه !
فلفل دلمه نریز جعفری خیلی سمبوسه رو خوشمزه میکنع و ادویه پیتزایی 

دوست عزیز هرغذایی اصلش خوشمزه تره یعنی سمبوسه فقط سیب زمینی وپیاز سرخ شده وجعفری 

ولی من گوشت چرخ شده رو با پیاز زیاد سرخ میکنم وبعد مقداری جعفری ومقداربیشتری تره اضافه میکنم سیب زمینی پخته روباهاش قاطی میکنم ولای نون میذارم وسرخ میکنم

وای کشتی مارو چرا جلب توجهدوست داری؟بعدشم اون هر کی بوده الان دیگ عوت شدهپشت سر مرده درست نیست این ح ...

جلب توجه؟؟ 

اونوخ اونایی ک بعداز ظهر تا حالا انقد تاپیک زدن دنبال چین دقیقا؟؟ 

مگ حرف بدی زدم ک میگی بافرهنگ باشیم؟؟ 

خدایا_خودت_ظهور_کن#  

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
جلب توجه؟؟  اونوخ اونایی ک بعداز ظهر تا حالا انقد تاپیک زدن دنبال چین دقیقا؟؟  مگ حرف بد ...

اره تاپیک زدن فرق دارهیهویی میای وسط تاپیک بی ربطاسم بنده خدارو میگیری چرت و پرت میگی خجالتم خوب چیزیه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
اره تاپیک زدن فرق دارهیهویی میای وسط تاپیک بی ربطاسم بنده خدارو میگیری چرت و پرت میگی خجالتم خوب چیز ...

وا😐😐

نوعی اعتراض بود😂😐

هرچی گفتم بسه باز 12 تا تاپیک میومد بالا/:

گفتم حالا ک اینجوریه منم بازی😐😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)