2777
2789
عنوان

دلگیرم از خدا💔

50 بازدید | 3 پست

زیبایی داد اما خیلی چیرا رو جاش گرفت ازم

من دختر زیبایی بودم که خیلیا بهم حسادت میکردن فکر میکردن خودمو میگیرم اما هیچ کسی خبر نداشت چع دردی و تحمل میکنم تصمیم دارم خودم بکشم چون واقعا خسته ام جای سوال خدا چرا هیچ وقت منو ندید صدامو نشنید همیشه در حال بدتر کردن زنذگیم بود درد من یکی دوتا نیست 💔🥺خوش بحالتون اگه دل خوش دارید اگه آرامش دارید ،اگه به موقع به آرزوهاتون رسیدید اگه حسرتی تو قلبتون نیست اگه شبا با گریه از خواب نمی پرید ... قدر بدونید شما خیلی خوشبحتید

به قول شادمهر

کی میدونه این حسرتا چه کرده با روز و شبام💔🥺

نمیخوام قضاوتت کنم ولی چرا فکر میکنی فقط خودت مشکل داری باز خوبه تو اون زیبایی رو داری منی که ندارم چی با هزار جور قرص اعصاب خواب اور میخورم چی جای من بودی چیکار میکردی ۲۴ساعته استرس فکرو خیال و هزار جور چیزای دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مشکلاتت تاحالا بخدا و ائمه متوسل شدی؟من که خیلی از مشکلات زندگیم با توسل به خدا و امامان حل شده،بهت پیشنهاد میکنم امتحانش کن نهایتش چهل روز یه دعا یا سوره رو میخونی بلاخره یا میشه یا نمیشه، برای خودکشی همیشه وقت هست و دیرنمیشه، البته بگم که کسی که خودکشی میکنه از لحظه مرگ تا زمانی که واقعا زمان اصلی مرگش بوده تو برزخ باهمون روشی که خودکشی کرده عذاب میبینه و جایگاه افراد خودکشی کننده تا ابد توی جهنم و عذابه، پس خواهش میکنم امیدوار باش و یکم توسل کن، من خودم آنقدر عذاب کشیدم و یه بلاهایی سرم اومده که فقط خدا میدونه من چی کشیدم ولی خدا و امامان کمکم کردن.توهم امتحان کن دوست عزیز انشالله که خدا درهای رحمتش و برات بازکنه همهی مشکلاتت حل بشه.