2777
2789
عنوان

اینستا برادرم

265 بازدید | 28 پست

داداش من ۱۲ سالشه با این که زیاد بهش گفتم ولی چند وقته اینستا نصب کرده . منم یواشکی رفتم آیدیو و رمزشو پیدا کردم. واقعا اینستا فضای مناسبی برای بچه ی ۱۲ ساله نیست. از یه طرف می ترسم بهش بگم دوباره بره نصب کن رمزشو از دست بدم . به نظرتون چطوری از ایستا بترسونمش 😄 اگه ایده ای دارید بگید

پاک کن بابا 

یعنی چی 

من داداشم ۱۱ سالش نصب کرد دعواش کردم 

الانم واقعا سمتش نرفته گوشیشو میبینم

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها زرنگتر از اونی هستن که بشه گولشون زد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چرا بترسونیش؟ چیه مگه؟ بالاخره اپلیکیشنه دیگه اگر چیز بدی بود تو ایران فی لتر میشد اه

قبلنا به گربه پخ میکردی سه متر رو هوا بود.........😏😌😌  الان صاف تو چشات نگاه می‌کنه....😐😌      بعد آروم از کنارت رد میشه.......😏😳     همین مونده سرشم به نشونه تاسف تکون بده !............😂😂😌      

با ترسوندن چیزی حل نمیشه، ذات آدم همیشه دنبال چیزای ممنوع می‌ره 

عوضش بهش آموزش بدید و درست تربیتش کنید، درضمن چه شما بخوای چه نخوای خودش از جاهای مختلف همه چی یاد میگیره