2777
2789
عنوان

کرونا

82 بازدید | 9 پست

سرکار شوهرم یکی از کارکنان انگار کرونا گرفته امروز فهمیدن فرستادنش خونشون

کرونا هموم روز که میگرن علائمشو نشون میده یان

شوهرم البته با اون سرکار فاصله زیاد داره حتی احوال پرسی هم ندارن

وقتی اومد خونه بهش اب نمک بدم غرغره کنه بعد دمنوش بدم با قرص سرما خوردگی بعد سیر بدم بخوره اخر شب مولتی ویتامین اگه چیز دیگه هم هست بگین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلا  دکترا میگن اول کرونا باید حسابی استراحت کرد. حتی اگر بشه مرخصی بگیره خوبه. کار سنگین نکنن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خداروشکر کرونا نگرفته همسرم جهت پیشگبری میگم

میدونم نگرفته اما احتیاطی استراحت کنه که ایمنی بدنش بالا بره 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

مریم‌گلی دود کن و بخار جوش شیرین

مریم گلی که عالیه ولی بخارجوش شیرین خیلی خطرناکه‌ها میتونه مجاری تنفسی رو بسوزونه حتی 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
مریم گلی که عالیه ولی بخارجوش شیرین خیلی خطرناکه‌ها میتونه مجاری تنفسی رو بسوزونه حتی 

اندازه سرقاشق خیلی کم مشکلی نداره

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
اندازه سرقاشق خیلی کم مشکلی نداره

توصیه متخصصین و فوق تخصصین اینه که استفاده نشه

درصد کسایی که آسیب دیده ریه‌هاشون با این روش هم کم نیست🤷🏻‍♀️

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

عزیزم داروی امام کاظم برای پیشگیری ازهمه قویتره  ما امتحان کردیم و هرکدوم که خوردیم باوجود برخوردبافردمبتلا نگرفتیم یاکسی بگیره خفیفه  امتحانش کن نتیجه شو می بینی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز