2777
2789
عنوان

پریودشدن

157 بازدید | 13 پست

سلام دخترمن ۹سالش دیشب بچه ام وارد۹سال شدکه نصف شب گریه می کنه دل دردداشت من پدرش باترس رفتیم تواتاقش بردیمش بیمارستان سونوگرافی ازمایش اومدیم چیزی نیست روی تختش پرخون شورتش خونی ترسیدبردمش حموم نواربهداشتی براش گذاشتم دردداره بچه ام  نمی فهمه پریودچیه توضیح دادم فردا ببرمش بیمارستان نجمیه اونجادکترزنان معاینه اش کنه باهاش حرف بزنه من پدرش خیلی نازش کردیم باهاش حرف زدیم درباره پریودشدن حتی شب پیش خودم خوابید بچه ام خونریزش زیاددردداره تازه تولد۹سالگیش گرفتیم یکم تواتاقش داشت می دویدپدرش منو سریع رفتیم نه مریض شدی نبایدبدوی بازی کنی الان همش گریه می کنه نواربهداشتیش درمیاره زدمش گفتم خونه کثیف میشه نگرانیم  من پدرش گفتم امشب براش کیک کادو بگیرم باهاش صحبت کنیم ولی چکارکنم نمیفهمه البته یک ماه پیشم سینه هاش بزرگ شدبراش سوتین نیم تنه گرفتم فردا گفتم باپدرش ببریمش دکتر چون واقعا نمیفهمه نواربهداشتی درمیاره کمکم کنید چکارکنم خوذم به خدا۲۴سالمه  تجربه ای ندارم زیاد 

عزیزم چرا انقد بلوغش زودرس بود؟باپزشک مشورت کردین؟

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس سوم دبستانه، خیلی چیزا رو باید بفهمه، ما تو این سن روزه میگرفتیم

ما با بچه های جدید فرق میکنیم خداییش

حتی بچه ی ۹ ساله ی تهرانی رو نمیشه از نظر بلوغ جنسی و جسمی با بچه ۹ سال جنوبی مقایسه کرد(منظورم بلوغ زودرس بخاطر اب و هوا بود)

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

نزنش خیلی بچس 

بهش هم نگو مریض شدی بگو تو این دوران بخاطر سلامت خودت کمتر بدوبدو کن بیا فلان بازی رو بکنیم مثلا ی بازی نشسته

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

چرا عضویتتون سال ۹۶ بود ولی تاحالا پستی نزاشتید؟؟؟؟🤐

مگه میشه؟؟

من سال ۹۶همینطوریادم نیست عضوشدم شمارم زدم امروزگفت عضوبودی نمیدونم جثه اش ریزه وزنش کم خیلی نگرانم نمی فهمه دکترخوب می شناسبدمن خودم تهران غریبم هرچی صحبت می کنم نمی فهمه هزچی بهش گفتم هیچی خودم دیونه شدم گریه کردم ازدیشب نواربهداشتی براش میزارم درمیاره کارخودش می کنه 

الان دیگه نمیشه کاری کرد موقعی که حس میکنین علامت بلوغ داره ظاهر میشه مثل بزرگ شدن سینه بود بد عرق مو زاید باید دکتر برین و با دکتر صحبت بشه با آمپول بلوغ به تعویق بندازین .....از شروع علامت تا خود پریود ممکن یکسال زمان داشته باشی ولی الان دیگه بعید بدونم ... رشد قدی بچه پایین 

سلام دوستان کمکم کنیددخترم خیلی خونربزی داره درد چکارکنم ببرمش بیمارستان ازدیشب که پریودشده خیلی دردداره الان بردمش دستشوی خون لخته لخته میاد دل دردشدیذ داره چکارکنم تازه ۹سالش چه خاکی به سرم کنم کمکم کنید ازدرد خوابندمش دوپتوکشیدم روش کمرش بستم چون بچه مسکن بدم هیچی نمی فهمه نواربهداشتی که دراوردمرتب  ازبعدظهرپوشکش کردم نمیدونم چرا این بلوغش زوده چندماه پیشم سینه هاش بزرگ شد