2777
2789
عنوان

فیبروم

120 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز، عیدتون مبارک، من یه مدت بود خونریزی های شدید داشتم رفتم سونو دادم گفتن یه فیبروم دوسانتی داری، و تخمدان هات پلی کیستیک هست، یه سری از متخصص ها می گفتن فیبروم رو باید عمل کنی راهی نداره، ولی من چون مجردم، می ترسم این کار رو کنم، و از یه طرف هم خونریزیهای شدید و سنگین همه آرامشمو گرفته، می خواستم بدونم کسی راجع به فیبروم تجربه ای داره، ممنونم

عمل کن گلم،من موقع سزارین دکترم واسم برداشت،ده سانتی بود لعنتی،البته تو بارداری بزرگتر شده بود

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وقتی دخترمو.حامله بودم درد شدیدی گرفتم سونو دادم فیبروم پایه دار بزرگی بود که موقع زایمان دفع شد اونم

عمل با لیزر فکر کنم انجام میدن مشکلی هم نداره واسه دختر بودنت گلم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عمل کن گلم،من موقع سزارین دکترم واسم برداشت،ده سانتی بود لعنتی،البته تو بارداری بزرگتر شده بود

خب می ترسم بعد به رحمم آسیب برسه، چون بعضی میگن احتمالش هست به رحمت آسیب برسه بعدا نتونی بچه داربشی

وقتی دخترمو.حامله بودم درد شدیدی گرفتم سونو دادم فیبروم پایه دار بزرگی بود که موقع زایمان دفع شد اون ...

عزیز خودش دفع شد؟ مال منو عمل کرد دکتر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

خب می ترسم بعد به رحمم آسیب برسه، چون بعضی میگن احتمالش هست به رحمت آسیب برسه بعدا نتونی بچه داربشی

نه اتفاقا بعضی از فیبروما باعث این میشن که نطفه نتونه تشکیل بشه،یا اگرم بشه باعث سقطش میشن

شما چطور با فیبروم باردار شدید ؟قبل بارداری چند سانت بود؟چه نوعی بود؟

آخه مال من داخل رحمی نبود،رو دیواره خارجی رحم بود ،خارجی ها اصلا علائمی ندارن،برای بارداری هم مشکل ایجاد نمیکنن،من اوایل بارداری با یه سونو متوجه شدم،تو پنج هفتگیم،سه سانت بود

عزیز خودش دفع شد؟ مال منو عمل کرد دکتر

اره با زایمانم انگار در اومده

البته دکتر اینو گفت 

فیبرومم چون پایه دار بود حرکت میکرد داخل رحمم و.درد شدیدی داشتم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اره با زایمانم انگار در اومده البته دکتر اینو گفت  فیبرومم چون پایه دار بود حرکت میکرد داخل ر ...

مال منو دکتر گفت اصلا نمیتونی طبیعی زایمان کنی ،میاد جلوی کانال زایمان رو میگیره،دیگه موقع سزارین برداشتش

مال منو دکتر گفت اصلا نمیتونی طبیعی زایمان کنی ،میاد جلوی کانال زایمان رو میگیره،دیگه موقع سزارین بر ...

خوشبحالت سزارین شدی 

مردم و.زنده شدم با زایمانم بخدا

کاش دکتر منم سزارین میکرد ولی میگفت سزارین خوب نیست تحمل کن طبیعی بیاری

خوشبحالت سزارین شدی  مردم و.زنده شدم با زایمانم بخدا کاش دکتر منم سزارین میکرد ولی میگفت سزار ...

فک کنم برای تو هم میومد جلوی کانال زایمانی رومیگرفت که سخت زایمان کردی🤔چون من اصرار کردم که می‌خوام طبیعی زایمان کنم دکترم منو ترسوند گفت بچت میمونه اکسیژن کم میاره خفه میشه چون فیبروم میاد جلوشو میگیره آخه ده سانت بود لامصب