2777
2789
عنوان

همسر

133 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من عقدم چندروزه خونه مامانم شوهرم هرشب سرشب خونه بوده امروز ک من اومدم خونشون پاشده امشب رفته جایی یعنی چندبار پیش اومده اینجوری چیکاکنم😭😭😭😭😭

نرو خـونشون

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

باهاش صحبت کن

نه به حالت دعوا

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
چرا میدونسته

خب ازش بپرس با هم صحبت کنید علت ش بگه ببین منطقی هست یا نه؟شاید واقعا اتفاقی بوده منظور خاصی نداشته ؟ با هم صحبت کنید گلم تو دلت نریز بپرس 

برا سلامتی م دعا کنید🙏
چی بگم

یه بار ک حالش هم خوب باشه 

بگو یه موضوعی هست ذهنم رو درگیر کرده

اینکه هروقت من میام خونتون تو میری بیرون

میدونم که هیچ کاری رو بی دلیل انجام نمیدی واسه همین گفتم بگی دلیلشو ک منم از نگرانی در بیام

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
2790
2778
2791
2779
2792