2777
2789

سلام دوستان. یه دختر زیبا برای داداشم پسند کردیم البته اولش داداشم طرف رو دید ب ما گفت بریم خونشون حالا اگه خدابخواد فردا شب خواستگاری رسمی میریم. بهم پیشنهاد و ایده بدین که چه کارهایی بکنم یا چه تزییناتی برای بله برون و عقد و... انجام بدم که همه چی عالی باشه

به سودای تو مشغولم .... ز غوغای جهان فارغ

مبارک باشه 😍😍💕💕...!!

واسه بله برون از این ست های بله برون بگیرید خیلی خوشگلن 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

مگ خاستگاری نیست؟😁

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله همه چیز خوب پیش بره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الان چون زیباست ؟؟؟ذوق کردی؟؟؟ اخلاق نداشته باشه خوبه 

چون میره خاستگاری برا داداشش ذوق کرده

چرا جو میدین😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
[QUOTE=182881965]مبارک باشه 😍😍💕💕...!! واسه بله برون از این ست های بله برون بگیرید خیلی خوشگلن [/ ...

از این ها ولی خب مدل ها و رنگ های مختلف و متنوعی داره ..

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"