2777
2789
عنوان

,ماشین عروس

124 بازدید | 9 پست

ماشین عروس میبینم دلم می‌شکنه .حس میکنم من هیچ وقت تجربه ش نمیکنم.چندین سال واستگار نداشتم با این که شاغل و تو جامعه بودم .منم دلم ازدواج میخواد .۲۹سالمه.از خدا بدم میاد که ده سال دعای کن را نشنید

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم ۲۹سالمه،خیلی دعاکردم برای ازدواج۵ماهه ازدواج کردم وهرروزمیگم غلط کردم باورکن هیچی مجردی نمیشه هیچی،حالابازاگرشوهرت ادم باشه یه چیزی شوهراحمق منکه دیوونم کرده هرچی خانواده ش خوبن این عنه

لطفالایک نکنید،ممنون
چندین سال اشک میریزم .من که در حق مورچه بدی نکردم.تاوان چی را دارم می دم؟ تاوان دخترهایی که بابام ب ...

اره هر چی هم بگی کسی درکت نمیکنه همه یا میگن قسمت یا میگن متاهلی خوب نیست و ....

همه اینارو میدونم

باید یکی واست دعا کنه ک بگیره دعاش

من دعاهام مستجاب نمیشن 

خدا باید نظر کنه دیگه

سلام

دوست عزیز با نشستن که خواستگار نمیاد

تو مجالس زنونه شرکت کن

مسجد محل برو

یک خانم هایی هستن که اسم دختر مینویسن، بهشون خودتو معرفی کن تا برات خواستگار معرفی کنن.خجالتم نذاره

بالاخره دختر نجیب پس چطوری براش خواستگار بیاد؟!!!!

من مامانم خجالت میکشید به کسی ما رو معرفی نمیکرد

من خودم وقتی فهمیدم کسی هست خودم شماره خودم و خواهرم رو دادم.

البته آخرش قسمتم یک آشنا شد.

چله سوره فاطر بگیر

اگرربتوتی بعد از اذان صبح بعد از نماز بخونی که عالیه ، روزهای قاعدگی هم بعد از اذان صبح بخون .

من انجام دادم و حاجت گرفتم 

تا خدا هست ... زندگی هست 😊