2777
2789
سمی نباشه اینهمه آدم میان؟😂

نه😑من خودم به شخصه

منحرف ترارو باز میکنم😐😂🙌🏻

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه😑من خودم به شخصه  منحرف ترارو باز میکنم😐😂🙌🏻

دقیقاااا😐😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
بله معرفی میکنم خاله جان هستن به همراه آموزش رمزگذاری ساک😂😂😂

من اهل این کثافت کاریا نیستم

بای  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
خاله نرو خاله     اگه بری نمیگن اهلش نبود میگن بلدش نبود

خاله من نیستما اشتباه زدی  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
معنی امضات،بخصوص جملہ۔اولت چیہ؟؟؟

کل امضا یا جمله اول فقط؟

اولش میگ دنیا و اخرت مهم نباشه واست

بقیشم ک هر جملش ی معنیه

ارہ دیگہ،گفتہ دنیابہ چپ،آخرت ب راست!!!مثہ ترانہ ھای تتلوبی معنیہ،فقط خودش میفہمہ چی میخونہ😀

ترانه ی تتلو ه  

ن میترسم اینجا بگم دعوا شه هیچوق توضیحی نمیدم دربارش

میگ دنیا ب چپت اخرت ب راستت

ینی هردو...

ترانه ی تتلو ه     ن میترسم اینجا بگم دعوا شه هیچوق توضیحی نمیدم دربارش میگ دنیا ب چپت ا ...

گفتم شبیہ حرفای مفتہ اونہ😀،گلم یعنی الگوت شدہ اون؟😕این ھمہ ادمای خوب داریم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
گفتم شبیہ حرفای مفتہ اونہ😀،گلم یعنی الگوت شدہ اون؟😕این ھمہ ادمای خوب داریم

حرف مفت....