2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

فنگ چیه که بشورنش؟

اسی محض مزاح بود😢

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من دارم ولی خیلی سخته اوج هنرم این بود ک لباسامو بخشیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من دارم ولی خیلی سخته اوج هنرم این بود ک لباسامو بخشیدم

بیشتر چیدمان خونه رو دارم راجبش تحقیق میکنم.اگه باهاش جلو برم هرچی که دارم از دم غلطه.میخوام ببینم عوضشون کنم واقعا تو زندگیم تاثیری میزاره؟ تا اینجا که گل خشکام و گل مصنوعیامو چندتا تابلو دادم رفته

از جایگاهی که الان تو زندگیت داری راضی هستی؟!

اینجا تضمینی به خواسته و ارزوهات میرسی 

دانشی که  فقط با پاکسازی و چیدمان انرژیتیک فراوانی و برکت و موفقیت و عشق و حال خوب رو برات میاره

میخوای راحت و رایگان فنگشویی رویادبگیری؟

کانال تلگرامی فنگشویی درمانی ما👇

feng_shui_therapy

آیدی تلگرامی ارتباطی با ما 👇

fengshui_terapy

کانال تلگرامی نتایج و رضایت شما👇

natayej_fengshui

رضایت و خوشحالی شما حال من و تیمم به شدت خوب میکنه.

من ازت میخوام انقدر قوی بشی که تا سال دیگه خودت به اینجا برسی و از حال خوبت برام بگی

چون لیاقتشو داری✅

میتونی این متن داخل تلگرامت کپی کنی و با اضافه کردن@روی لینک ها بزنی تا عضو بشی اگه خودت نتونستی عضو بشی فقط کافیه به شماره زیر داخل تلگرام پیام بدی تا عضو کانال معجزه فنگ شویی ما بشی و نتیجه شو تو زندگیت ببینی

اینکه از بین این همه آدم تو داری این تبلیغ میبینی یه نشونه اس چون در جهان هستی هیچ چیزی اتفاقی اتفاق نمی افته پس منتظر چی هستی همین الان عضو کانال رایگان تلگرامی ما شو.معطل نکن 

09964007590

2804