2777
2789
عنوان

قهر

664 بازدید | 15 پست

دو روزه با دوست پسرم حرف نزدیم قهر کردیم :( بنظرتون کی قراره دلش تنگ شه و پیام بده؟ خیلی مغروره و عادت قهر کردن داره حتی با خانوادش و در عین حال وقتی عصبیه ترجیح میده با کسی حرف نزنه 

ماهم قهریم

براش یه پست فان فرستادم فردای دعوا لایک مسیج کرد

بجهنم منم پی شو نمیگیرم خواست پیام بده نخواست خوش اومد

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم قهریم براش یه پست فا فرستادم فردای دعوا لایک مسیج کرد بجهنم منم پی شو نمیگیرم خواست پیام بده ...

خب ما هم دقیقا تو همین حالتیم من پی ام دادم اصلا ان نشده که مبادا مجبور نشه سین کنه 

و من اینجوری تصمیم گرفتم که تا یه هفته اصلاااا پی ام نمیدم و چک نمیکنمش که ببینم اصلا حس میکنه تو زندگیش کمم؟

شمام حرف نمیزنین؟؟؟

اره حرف نمیزنیم البته دعوا رو من شروع کردم مقصر اون بود

گفت بیا با پیج فیک صحبت کنیم یه مدت نمیدونم بخاطر کارم اکانتمو زیرنظر میگیرن گفتم اکی بعد دو سه روز گفتم یا اون پیجت صحبت میکنیم یا تمام گفت باشه اون پیج ولی سرد صحبت میکنیم

اومد سرد پیام میداد منم عصبانی شدم گفتم تو با این کارای عجیبت بهم صدمه میزنی و رواعصابمی

بعد کمی اون گفت کمی من..آخرش گفتم تو اصلا آدم ودرک نمیکنی...قهر کردیم

مقصر اون بود یا من؟؟

شما چرا دعوا کردین؟؟

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی
اره حرف نمیزنیم البته دعوا رو من شروع کردم مقصر اون بود گفت بیا با پیج فیک صحبت کنیم یه مدت نمیدونم ...

مقصر نمیدونم کی بود ولی دقیقا مشکل شما هم مثل ما خیلی چرته و جای دعوا کردن نداره علاوه بر اون چرا تو واتس اپ حرف نمیزنین؟ ما سر بازی دعوا کردیم باورت میشه؟ سر ی بازی انلاین ک چرا بازی میکنه و نمیگه دعوا کردیم ک اونم گفت بازی نکردم منم عصبانی شدم هرچی دهنممم اومد گفتم قهر کرد و اخرین بار من دیشب ن پریشب پی ام دادم کلا ان نشده نمیدونم چطور قراره اشتی کنیم؟ و واقعا این سوال ذهنمو درگیر کرده ک اصلا اون به یاد من میفته یا ن!!! اخه با این هیکل بازی میکنن؟؟؟ گنده🤦🏻‍♀️

اره حرف نمیزنیم البته دعوا رو من شروع کردم مقصر اون بود گفت بیا با پیج فیک صحبت کنیم یه مدت نمیدونم ...

دوست پسر من با همه قهر میکنه و قهر طولانی با خانوادش هم قهر میکنه 

مقصر نمیدونم کی بود ولی دقیقا مشکل شما هم مثل ما خیلی چرته و جای دعوا کردن نداره علاوه بر اون چرا تو ...

نمیدونم چرا ،تاحالا تو واتس صحبت نکردیم

ببین رابطه ما تکلیفش و مشخص نمیکنه نه رل نه دوستی معمولی رو اعصابمه خیلی ناراحتم کرده باکاراش بهش سرد شدم

چقدر باهم تلفنی صحبت میکنین؟؟؟

زیاد گیرنده بهش بزار بازی کنه ولی صبر کن خودش پیام میده

نمیدونم چرا ،تاحالا تو واتس صحبت نکردیم ببین رابطه ما تکلیفش و مشخص نمیکنه نه رل نه دوستی معمولی رو ...

ما اولا خیلی خیلی حرف میزدیم خیلی ۲۴ ساعته بعدش چون هر کس مشغول کارش شد کمتر شد مثلا شبا حرف میزدیم ولی چون خونشون جوریه انتن نمیده تلفنی حرف زدنو مثلا میرفت بیرون خونه زنگ میزد گاهی اونم ن خیلی و اینکه من فکر میکنم حس میکنه هر جوری باشه من کنارشم و اینکه حس دلتنگی نمیکنه نسبت بهم چون تا حالا نشده بود مثلا پیام بده من  دیر حوابشو بدم اصلا واس همون خیلی دردسترس بودم الان تصمیم گرفتم یه هفته غیبم بزنه ببینم چقدر جام خالیه الیته اینکه دوستم داره شک ندارم چون خیلی گفته و عمل هم کرده بهش ولی منم خیلی روش رفتم بعنی خیلی گیر دادم الان میخوام ببینم ۱ هفته چطور قرار نتیجه بده 

ما اولا خیلی خیلی حرف میزدیم خیلی ۲۴ ساعته بعدش چون هر کس مشغول کارش شد کمتر شد مثلا شبا حرف میزدیم ...

خوش بحالت ماهم یه بار صحبت کردیم تو این سه ماه

قدرشو بدون من اوایل خیلی دوستش داشتم اما با این روانی بازیاش یه کاری کرد که دلم میخواد نباشه و کلا بود ونبودش فرق نداره

خوش بحالت ماهم یه بار صحبت کردیم تو این سه ماه قدرشو بدون من اوایل خیلی دوستش داشتم اما با این روان ...

اخه قدر چیشو بدونم وقتی که قهر کردنش هفته ها و روز ها طور میکشه 

اخه قدر چیشو بدونم وقتی که قهر کردنش هفته ها و روز ها طور میکشه 

وقتی آشتی کردین اینبار بهش بگو یا ترک رفتار کنه یا کات