دعای سریع الاجابه از امام موسی کاظم ( ع)
کفعمی در بلد الأمین دعائی عظیم الشّأن و دعای سریع الاجابه از امام موسی کاظم ( علیه السلام) نقل کرده است که ایشان فرمودند:
اَللّهُمَّ اِنّی اَطَعْتُکَ فی اَحَبِ
خدایا همانا من در محبوبترین
الْأَشْیآءِ اِلَیْکَ وَهُوَ التَّوْحیدُ، وَلَمْ اَعْصِکَ فی اَبْغَضِ الْأَشْیآءِ اِلَیْکَ وَهُوَ
چیزها در نزد تو که عبارت از توحید و یگانگیت بود از تو پیروی کردم و در مبغوضترین چیزها در نزدت که عبارت از
الْکُفْرُ، فَاغْفِرْ لی ما بَیْنَهُما یا مَنْ اِلَیْهِ مَفَرّی آمِنّی مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ
کفر بتو بود نافرمانیت نکردم پس آنچه در این میان است ازگناهانم بیامرز ایکه بسوی اوست گریزگاه من مرا از آنچه به خاطر
اِلَیْکَ، اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الْکَثیرَ مِنْ مَعاصیکَ، وَاقْبَلْ مِنِّی الْیَسیرَ مِنْ
آن بسویت پناه آوردم امان بخش خدایا بیامرز گناهان بسیارم را و بپذیر از من
طاعَتِکَ، یا عُدَّتی دُونَ الْعُدَدِ، وَیا رَجآئی وَالْمُعْتَمَدَ، وَیا کَهْفی
طاعت اندکم را ای ذخیره در مقابل سایر ذخیره ها و ای مایه امید و تکیه گاه من و ای پناهگاه
وَالسَّنَدَ، وَیا واحِدُ یا اَحَدُ، یا قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ، اَللَّهُ الصَّمَدُ، لَمْ یَلِدْ وَلَمْ
ونگهبانم و ای یگانه ای یکتا ایآن که در وصف خود به پیغمبرت گفتی بگو او خدای یکتا است خدا بی نیاز است، نزاید و نه
یُولَدْ، وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً اَحَدٌ، اَسْئَلُکَ بِحَقِّ مَنِ اصْطَفَیْتَهُمْ مِنْ خَلْقِکَ
زاییده شده و نیست برایش همتا و مانندی هیچکس از تو می خواهم به حق آنانکه از میان خلق خود آنها را برگزیدی
وَلَمْ تَجْعَلْ فی خَلْقِکَ مِثْلَهُمْ اَحَداً، اَنْتُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَتَفْعَلَ
و در خلق خود هیچکس را مانند ایشان نکردی که درود فرستی بر محمد و آل او و درباره من انجام دهی
بی ما اَنْتَ اَهْلُهُ، اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِالْوَحْدانِیَّهِ الْکُبْری وَالْمُحَمَّدِیَّهِ
آنچه را تو شایسته آنی خدایا از تو خواهم به حق مقام وحدانیت و یکتایی بزرگ خودت و به مقام محمدی
الْبَیْضآءِ، وَالْعَلَوِیَّهِ الْعُلْیا، وَبِجَمیعِ مَا احْتَجَجْتَ بِهِ عَلی عِبادِکَ،
آن مقام تابنده و به مقام علوی آن مقام والا و به تمام حجتهای خود بر بندگانت
وَبِالْإِسْمِ الَّذِی حَجَبْتَهُ عَنْخَلْقِکَ، فَلَمْ یَخْرُجْ مِنْکَ اِلاَّ اِلَیْکَ، صَلِعَلی
و به حق آن نامی که از خلق خود پنهان داشتی که اظهار نشود از تو مگر بخودت که درود فرستی بر
مُحَمِّدٍ وَآلِهِ، وَاجْعَلْ لیمِنْ اَمْری فَرَجاً وَمَخْرَجاً، وَارْزُقْنی مِنْحَیْثُ
محمد و آل محمد و برای من در کارم گشایش و راه نجاتی قرار دهی و به من روزی دهی از آنجا که
اَحْتَسِبُ وَمِنْ حَیْثُ لااَحْتَسِبُ، اِنَّکَ تَرْزُقُ مَنْ تَشآءُ بِغَیْرِ حِسابٍ.
گمان دارم و از آنجا که گمان ندارم که تو روزی دهی هر که را بخواهی بیحساب.
پس حاجت خود را بطلب