2777
2789
عنوان

یخچال خوب

2999 بازدید | 30 پست

سلام دوستان میخوام یخچال دوقلو بخرم نمیخوام قیمتش زیاد باشه بین جنرال و سوزان موندم هر دوتاش یک قیمته ولی نمیدونم کدوم یکی با کیفیته میخوام برای جهیزیم بخرم از این طرفم نمیخوام برای بابام فشار بیارم بابام میگه پارس بردار راستش رفتم پارس هارو دیدم خیلی بدن هم از نظر جا هم از نظر خوشگلی انگار برای ۲۵.۳۰ سال پیش هستن مدلاشون خیلی قدیمین و راستش جنرال ۱۴ میلیونه کدومشو بخرم از کدوماشون راضی هستین؟؟برای خواهرم دونار گرفته بودیم اون خوبه ولی الان دونار نیس الکترواستیل هم گرونه

داداشم هیمالیا گرفت خیلی خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرونه اخه ۲۵ میلیونه

عه قیمت ندارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

امرسان هم عالیه دختر خالم نمایندگیشو داره میگه حرف نداره البته خودم که میخواستم بخرم بین اسنوا و الجی دو دل بودم که اخرش الجی گرفتم حرف نداره اابته یخچال فریزر اسی به نظرت بخچال غریزر دوقلو به کاره یه زنو شوهر جوون میاد به نظرم یخوال فریزر بالا پایین بگیری بهتره

لطفا حسود نباشیم