2777
2789
عنوان

عیدکوفتم شد

850 بازدید | 33 پست

دوسال هست نرفتم خون جاری ومادروشوهرم بخاطر زایمان وبعدش کرونا ....جاریم اونجا دعوتم کرد رفتم ی جاری دارم با مادرشوهرم زندگی میکنه کمرش دیسک داره من تمام کارای خون روانجام دادم چون شدید درد داشت اون یکی جاری اومد مگه نوکری قدرتو نمیدونن خانمانه رفتارکن منم گفتم رفتارم بخودم مربوطه نظری نخواستم ازت ..شب دعوتم کرد غذا ب دخترم دادم چنان با ولع میخورد چون اونجا بچه های جاریم کوچیک بودن باهاش غذا خوردن سیرنشد گفت دخترت چرا اینقدر گرسنه اس مگه توخونه غذا نداشتن منم گفتم بچه جاریم باهاش غذا خوردن یهو توپید وای الان بهشون میگم نفهم هست مهمون داری بلدنیستن منم گفتم خودم زبون دارم اگ بگی منم میگم میخواد بین ما شکرآب کنی یهو دیدم نیستم رفت  بیرون ..که یهو شوهرم اومد چنان عصبی چی به این گفتی مگه گرسنه موندین منم گفتم نه چطور تاحالا شوهرم یه کلمه بی ادبی بهم نگفته یهو گفت بی عقل 😔. خلاصه جاریم رو صدا زدم حرف زدم شوهرم حسابی باهاش دعوا کرد گفت کمتر باهاش حرف بزن خونت کم میایم دیگ   حالا گفتم آدم شده یهو گفت الان نمیگم ی چند وقت دیگ میرم خون مادرشوهرت میگم بلد نبودی مهمون دعوت کنی عروست مثل خر کارکرده 🥴.  یهو منم عصبی شدم همه چی رو به مادرش زنگ زدم گفتم دخترت رو جمع کن حالی نمیشه  الان اومده گریه میکنع چراب اونا زنگ زدی،. من مقصرم واقعا🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐نفهمیدم 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

چکار مادرش داشتی آره اینجا رو اشتباه کردی وقتی هم میدونی کسی سخن چین و دهن لق هست نباید میگفتی اونجا با بچه ها غذا خورد و گرسنه موند .

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
😐😐😐نفهمیدم 

منم اصلاچی میگه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بخدا یه ساعت شوهرم نصیحت ودعوا کرد بازم حالی نمیشد میکفت الا وبلا میگم  درحالکیه من گلایه نکرده ...

اصلا به اون چه ربطی داره من جای شما بودم خودم جلوتر برا مادرشوهرم تعریف میکردم اون که بالاخره کار خودشو میکنه حداقل نزار خراب بشی پیش اونا اینهمه زحمت کشیدی

بخدا یه ساعت شوهرم نصیحت ودعوا کرد بازم حالی نمیشد میکفت الا وبلا میگم  درحالکیه من گلایه نکرده ...

بهتر بود به مادر شوهرت توضیح میدادی تا اینکه به مادر جاریت زنگ بزنی

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
چه جاری تو جاری شد... نفهمیدیم اخرش کدوم جاری به کدوم جاری متلک انداخت😶😶😶 

اون جاری که با مادرشوهرم زندگی میکنه دیسک داره.  اونیکی جدا زندگی میکنی عقده داره اینطوری میخواست فتنه کنه که چرا جاریمون باوجود دیسک برات غذا نپخته چای دم نکرده 

اصلا به اون چه ربطی داره من جای شما بودم خودم جلوتر برا مادرشوهرم تعریف میکردم اون که بالاخره کار خو ...

نه دیگ مادرش حسابی جمعش کرد دختر احمق   ....فک کردم اگ مادرشوهرم بشنوه فک میکنه حتماشب دعوت بودم گلایه کردم برا همین به مادرش زنگ زدم