2777
2789

من

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من

تعبیر انگور چیه تو خواب؟دیدم یه خوشه انگور چیدم دونه به دونش هم سالم بود 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من

عزیزم من چندشب پیش خواب دیدم عشقم که الان باهم کات کردیم اومده گوشه حیاط خونمون نشسته وقتی من رفتم توحیاط اون رفته بود اما یه چیزی مثل سرکلیدی یااینایی که به گوشی میزنن برام گذاشته ومنم بسته بودمش به انگشتم تعبیرش چیه

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

من خواب دیدم مادر بزرگم ی پیاله پر از چیز سفید .دادم بهم گفت بزن ب خودت بعد مامانم گفت ن .بعدشم گفتم من ت نمردی گفت ن من زنده ام پیش فلانی زندگی میکنم. حالا موندم منو میخواد ببره یا اون خانومه رو.اینقدرم خوشحال بود که منم دوتا بوسش کردم قبل اینکه بهم بده 

روی ویلچرم بود...ولی وقتی زنده بوده اینطوری نبوده .من وقتی 6ماهم بوده مرده .الان من 16سالمه .

کسی بلده؟؟؟

😉
من خواب دیدم مادر بزرگم ی پیاله پر از چیز سفید .دادم بهم گفت بزن ب خودت بعد مامانم گفت ن .بعدشم گفتم ...

مرده به آدم یه چیزی بده تعبیرش خیلی خوبه ولی اگه یه چیزی بگیره بده

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
عهههه؟؟؟ تجربه دارید؟ بعدش چی میشه مثلا

بله تجربه دارم 

من یه آزمونی شرکت کرده بودم و به مامانم خیلی میگفتم سر نماز دعام کن و اینا 

مامانم همون موقعا خواب زنموم ک فوت شده رو دیده بود ک یه گلدون داده بود بهش و برام تعریف کرد 

منم چن وقت بعدش تو آزمون قبول شدم 

انشالله خیر برات اتفاق میفته 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
تعبیر انگور چیه تو خواب؟دیدم یه خوشه انگور چیدم دونه به دونش هم سالم بود 

تو نت بزن میاره چه رنگی دیدی انگور اونو بزن میاره برات

بله تجربه دارم  من یه آزمونی شرکت کرده بودم و به مامانم خیلی میگفتم سر نماز دعام کن و اینا&nbs ...

عزیزم من خواب دیدم تو خونه قدیممون سفره حضرت فاطمه س پهن کردیم دخترخاله م چای تعارف میکنه ب نظرت تعبیرش چیه