ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من چندشب پیش خواب دیدم عشقم که الان باهم کات کردیم اومده گوشه حیاط خونمون نشسته وقتی من رفتم توحیاط اون رفته بود اما یه چیزی مثل سرکلیدی یااینایی که به گوشی میزنن برام گذاشته ومنم بسته بودمش به انگشتم تعبیرش چیه
من خواب دیدم مادر بزرگم ی پیاله پر از چیز سفید .دادم بهم گفت بزن ب خودت بعد مامانم گفت ن .بعدشم گفتم من ت نمردی گفت ن من زنده ام پیش فلانی زندگی میکنم. حالا موندم منو میخواد ببره یا اون خانومه رو.اینقدرم خوشحال بود که منم دوتا بوسش کردم قبل اینکه بهم بده
روی ویلچرم بود...ولی وقتی زنده بوده اینطوری نبوده .من وقتی 6ماهم بوده مرده .الان من 16سالمه .