panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 عنوان دیجی کالا 151 بازدید | 8 پست خانومت با کارت هدیهداز دیجی کالا خرید کردم دیشب الان متوجه شدم ادرسش اشتبهه یعنی ادرس خونمون اشتباه دادماگ لغوش کنم کارت هدیهدام باطل میشه؟ 1400/01/07 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jananam76 عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3884 میتونی ویرایش کنی آدرس رو هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
jananam76 عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3884 از کجا سفارش های درحال پردازشرو سفارشت کلیک کنویرایش ادرس وزمان تحویل داره هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 10004 از کجا ماهم از شرکت همسرم کارت هدیه داشتیم صبح هر کاری کردیم نشد با اینکه کد رو هم زدیم باز توقع پول داشت ما مبلغ یه تومان میتونیم خرید کنیم قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
طلاهستم عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 1343 دقیقا الان برا من پیام داده تو اعلاناتم که طلا عزیز علت اینکه خیلی وقته از دیجی کالا خرید نکردی رو به ما بگو تا تجربه بهتری برات بسازیم😂
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 سفارش های درحال پردازش رو سفارشت کلیک کن ویرایش ادرس وزمان تحویل داره رفتمنبود
panaham_m مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 5731 ماهم از شرکت همسرم کارت هدیه داشتیم صبح هر کاری کردیم نشد با اینکه کد رو هم زدیم باز توقع پول داشت م ... رید قسمت هدیه کد رو وارد کنید ذخیره میشه بعد خرید کردید میتونید اون کردو واس پرداخت انتخاب کنید
mamiyeroham عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 10004 رید قسمت هدیه کد رو وارد کنید ذخیره میشه بعد خرید کردید میتونید اون کردو واس پرداخت انتخاب کنید ممنونم عزیزم قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!