2777
2789

دوستم خورد خیلی اشتهاش باز شد

یه ساعت قبل از ناهار و شام میخورد

اخراشم دیگ اشتهاش بیشتر شد یکی میخورد فقط

حدودا 8کیلو اضافه کرد

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
دوستم خورد خیلی اشتهاش باز شد  یه ساعت قبل از ناهار و شام میخورد  اخراشم دیگ اشتهاش ب ...

پس یعنی اونم روزی دوتا ؟به من گفتن بعد صبحونه و ناهار حس کردم زیاده روزی دوتا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس یعنی اونم روزی دوتا ؟به من گفتن بعد صبحونه و ناهار حس کردم زیاده روزی دوتا...

قبلش میخوردا

یه ساعت قبل از شام و ناهار 

Galaxy fat

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
سلام عزیزم خوبید شما قرص گلکسی استفاده کردید؟!

سلام عزیزم مرسی ❤️❤️

خودم نه

دوستم یه ماه خورد

بعدش دیگ اشتها و ایناش اوکی بود ادامه نداد

من تو این هفته خیلی کلنجار رفتم با خودم تا بخرم یا نه این قرصو. اخر نخریدم اینا عوارض داره کلا ترکیباتش کورتن داره اصلا فروشنده ها میگن ویتامینو اینجو چیزا داره دروعغ مبگن. مکملی نداریم ما تو 15 روز 10 کیلو اضافه کن طبیعی نیس این اضافه وزن. پیشنهاد من به شما ها گینر بخرید استفاده کنید مفیده برا بدن

سلام عزیزم مرسی ❤️❤️ خودم نه دوستم یه ماه خورد بعدش دیگ اشتها و ایناش اوکی بود ادامه نداد

سلام عزیزم میدونم ازاین تاپیک خیلی وقت گذشته ولی منم لاغرم میخوام بخرم قرص گلکسی فت میخواستم ببینم عوارضی نداشت برا دوستتون آخه بعضیا میگن کبد وکلیه و...ازبین میبره این قرصا واینکه حالت تهوع اینا نداشت واینکه تویک ماه چند کیلووزن اضاف میکنه ادم یه سوال دیگه اخریشه ازکجابفهمیم اصله یاتقلبی؟؟؟

دوستای گلم میشه برای درست شدن کارم بادلای پاکتون صلوات بفرستین خیلی محتاج یه معجزه ام
سلام عزیزم میدونم ازاین تاپیک خیلی وقت گذشته ولی منم لاغرم میخوام بخرم قرص گلکسی فت میخواستم ببینم ع ...

سلام عزیزم 

دوستم یه ماه خورد دیگه اشتهاشم باز شد فک کنم 5کیلو اضافه کرد بعدش هم دیگه خودش می‌خورد