2777
2789
عنوان

دیشب عروسی یہ نامردی بود کہ منو نابود کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 69 پست
عزیزم ولش کن غول شِرِک میخوای چیکار؟ در جریان تاپیکات بودم

وااای عزیزم.

مردم از خنده.

خیلی باحالی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بدبخت بشن و طلاق، شغلش کہ خوبہ، دیگہ دو بار شکست خوردہ، سفت این بار زندگیشو نگہ میدارہ

عزیزم شما الان ناراحتی که اون دختره بیچاره رو میخواد خوشبخت کنه 😐

من بر عکس همه اینا شما رو مقصر میدونم گفتی تورابطه بهم گفته نمیخوامتتتتت پس صد درصد شروع دوباره رابطه با خودت بوده پس الکی زانوی غم بغل نگیر برای کسی که نمیخواست باهات باشه و خودتو به زور بهش چسبوندی ؟برو پیش کسی که اونم بخواد تورو ببخشید خیلی صریح گفتم☺

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
چرا بدبخت بشن و طلاق، شغلش کہ خوبہ، دیگہ دو بار شکست خوردہ، سفت این بار زندگیشو نگہ میدارہ

همچین آدمی که شما گفتی تو دوران عقدش با شما هم قرار گذاشته مطمن باش بهتر نمیشه این خیانت تو خونش است گلم مطمنن به همسرش خیانت میکنه وگندش در میاد

خودش گفت خیلی خوشبختم، دیروز کہ من لایو عروسی رو از پیج اقوامشون دیدم و بھش گفتم زنش ھم وویس داد بھم ...

دوران همون زن زبون درازم سر میاد عزیزم ،الان مرگ فقط برای همسایه خوبه سراغ اونم می ره...نوبت اونم می رسه صبر داشته باش...بذار یسال دیگه حالشو می پرسی

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
والا بخدا چیه پنج ایکس  آدم وحشت میکنه له بشه زیرش😬😁😂

دقیقا.

خدا حفظتون کنه گلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم شما الان ناراحتی که اون دختره بیچاره رو میخواد خوشبخت کنه 😐 من بر عکس همه اینا شما رو مقصر م ...

اینکه مشخصه کات کردن این رفته دوباره چسبیده...یارو هم بهش گفته آویزون 😕😕😕 دخترا نمی دونم چشون شده عقلشونو نم برداشته انگار دور از جون 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اینکه مشخصه کات کردن این رفته دوباره چسبیده...یارو هم بهش گفته آویزون 😕😕😕 دخترا نمی دونم چشون شده ...

تاپیک بعدی بزنه راجع به این پسره شِرِک 

ادرسشو پیدا میکنیم میریم یه فس میتکونیم استارتر و تا عقلش بره سر جاش

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
تاپیک بعدی بزنه راجع به این پسره شِرِک  ادرسشو پیدا میکنیم میریم یه فس میتکونیم استارتر و تا ع ...

😁😁😁😁