2777
2789
عنوان

اه 🤧🤧😭😭😭😭😭

119 بازدید | 8 پست

اینو میگین چجوری حل میشه😭سوال ۴۲۹

@فارماpharma  

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوابش ۶۶۰ میشه درسته؟

آره😁😁😁😁😁

جون من بگو چطوری؟

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

اینو درنظر داشته باش که مثلثی که ایجاد میشه مثلث متساوی الساقین هست چون دوتا ساقش شعاع کره زمینه و مساویه

و یه اصل تو مثلث متساوی الساقین هست اینه که از اون راس بالایی همیشه نیمساز و عمود منصف برهم منطبقند

یعنی اون خط نقطه چین هم زاویه ۶ رو ۳ ب ۳ کرده هم عمود شده بر ضلع پایینی و هم نصفش کرده 

پس دوتا مثلث قائم الزاویه برامون بوجود میاد و با یه نسبت مثلثاتی ساده ضلع روبرو بدست میاد 

موفق باشی مهندس جان

اینو درنظر داشته باش که مثلثی که ایجاد میشه مثلث متساوی الساقین هست چون دوتا ساقش شعاع کره زمینه و م ...

مرسیییییییی🧡❤💛💛🧡❤💛😘

دو نقطه نزدیک بهم رو روی خط دایره تصور کن که اگر اونا رو به مرکز دایره وصل کنی زاویه ۶ درجه بینشون ب ...

ممنونممممم💛❤🧡😶😍