2777
2789
عنوان

تروخداکمکم کنین خیلی موضوع حساسیه پاش پیش بیاد مرگو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 50 پست

گلم ببین به خانوادت بگو که من قصد طلاق ندارم فعلا می‌خوام باهاش زندگی کنم.... اگه گفتن بدبخت میشی و اینا بگو که می‌خوام مطمعن شم ازش بگو می‌خوام ببینم مواد می‌کشه یا نه به نظرم این بهترین کاره......توام که از شوهرت مطمعنی بعد به مدت بگو اشتباه می‌کردید....بعدشم سیگارو حتی منم میکشم به دلت بد راه نده گلی خوش باشی با آقایی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارع عزیزم بعد همه همیشه بجا من تصمیم گر فتن الانم دارن راجب زندگیم میگیرن هیچ وقت نزاشتن خودم تصمیم ...

در مورد این نمیتونن تصمیم بگیرن خیالت راحت 

ببین من فکر میکنم اونا ی چیزی میدونن که شما ازش بی اطلاعی 

وگرنه روز اول خواستگاری لاغریشو دیده بودن 

سیگارم چیزی نیس که ی ادم پخته که خانوادت باشن  بخاطر اسم طلاق رو بیارن 

سعی کن بفهمی اونا چی میدونن ک تو هنوز نمیدونی 

چون عقدی  تازه وارد رابطه شدی ممکنه احساسات بر عقلت غلبه کنه فقط اخلاقای خوب همسرتو ببینی 

2803
2804
2805
😂😂😂😂بین این میگن خانواده... کاش چهدرتا خاتواده مث خانوادت تو این مملکت خراب شده بود مردا میشوند ...

هعی همین خوانواده منو نابود کردن وقتی اونا نیستن خوشبختی تمامه ولی کافیه یکیشون بیاد پیشم دوباره بدبختی میشه

2801