2789
عنوان

پیجم هک شده

149 بازدید | 6 پست

سلام.

آقا من ی پیج زده بودم برا دل خودم،،پرابوت بود نه فالو کرده بودم نه گذاشته بودم کسی فالو کنه...

مثلا گفتم از اهدافم اینجا بنویسم 😥اهداف علمی!

بدست کسی هم نیوفته ....مثال راز باشه....بعد فقط ب ی نفر پیام داده بودم!

اونم جواب نداد بود،از آبان ماه همون طور در فالو رکوئست مونده بود...پریروز هم نگاه کردم همون طور فال مونده بود...

تا امروز صبح دیدم پیج عمومی هست،و اینکه اون فرد درخواستم رد کرده....احتمال داره اون فرد داده یکی هک کنه؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه با شماره تلفن مامانت اکانت ساخته باشی ممکنه مخاطبینش ببینن،ولی اگه با ادرس ایمیل باشه شناسایی نمیشی،یا اگه با شماره خودت اکانت ساختی اونایی که شمارتو دارن ممکنه بشناسنت،احتمال هک هم خیلی کمه

ریسک هک شدن اکانت های اینستاگرام توسط هکر ها زیاد است و ممکن است از این طریق به اطلاعات اکانت شما دسترسی پیدا کنند. سوالی که بسیاری از کاربران اینستاگرام با آن مواجه اند اینست که از کجا بفهمیم چند نفر به اکانت اینستا وصلن؟

برای تشخیص نشست های فعال اکانت اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

1. پس از بروزرسانی اپلیکیشن اینستاگرام آن را باز کنید.
  2. به تب پروفایل شخصی تان بروید.
  3. دکمه منو را لمس کنید.
  4. برای ورود به بخش تنظیمات اینستاگرام گزینه Settings را انتخاب نمایید.
  5. اکنون روی گزینه Security ضربه بزنید.
  6. در پنجره ظاهر شده گزینه login activity را انتخاب کنید.
     نکته: توجه داشته باشید برای دسترسی به این گزینه نیاز به روش های تغییر آی پی دارید.
    حال می توانید موقعیت مکانی و نوع دستگاهی که به اکانت شما متصل شده است را مشاهده نمایید.
  7. اگر در لیست ظاهر شده مشاهده کردید دستگاه غیر مجازی به اکانت شما متصل شده است دکمه سه نقطه کنار آن را لمس کنید و گزینه Log Out را انتخاب نمایید.
  8. پیغامی ظاهر می شود و اعلام می کند دستگاه مورد نظر از لیست دستگاه های متصل به اکانت شما خارج شده است. روی دکمه ok ضربه بزنید.
اگه با شماره تلفن مامانت اکانت ساخته باشی ممکنه مخاطبینش ببینن،ولی اگه با ادرس ایمیل باشه شناسایی نم ...

عزیزم،اول ی ایمیل تو گوشی مامانم ساختم.

بعد تو گوشی مامانم ،پبج جدید درست کردم.

نه شماره اینا نذاشته بودم...

ولی میترسم،پسره حتما پست هام خونده که به این همه ماه درخواست فال رو رد کرده

عزیزم،اول ی ایمیل تو گوشی مامانم ساختم. بعد تو گوشی مامانم ،پبج جدید درست کردم. نه شماره اینا نذاش ...

خب پس قابل شناسایی نیستی،اگه اطلاعات خاصی تو پیجت نداری بی خیالش شو یه پیج دیگه واسه خودت راه بنداز،اگرم میخوای شخص خاصی رو فالوکنی اگه پسره توام خودتو پسر معرفی کن تا بهت شک نکنه