2821
2789
عنوان

ذکر یا خالق

4401 بازدید | 27 پست

سلام خواهرهای محترم ببخشی شما از ذکر یا خالق برای حاجت غیرممکن جواب گرفتید؟؟؟

کلا از چه دعایی بوده جواب گرفتید که حاجت تون غیر ممکن بوده و ممکن شده و برآورده شده؟؟؟

من چند سال پیش یاسین شیخ نخودکی خوندم برای کسی که حاجت گرفت..منتظرم ختم سوره واقعه تمام بشه باز بخونم.ببینم برای خودم هم حاجت میگیرم؟! سرچ کن هفت روزه و چهل روزه داره.التماس دعا.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عه الحمدلله میشه بگی چطور خوندی؟؟؟

نیت کردم و اون روز حال عجیبی داشتم از خدا خواستم حاجتم رو قبل تموم شدن ختم بهم بده و الهی قربون مهربونیش برم وسط ختم قرآنم حاجت روا شدم .روزی دوتا حزب میخوندم ی وقت ها ی جزء دیگه هرروز هرچی میتونستم .انشاالله ک شماهم اینطوری حاجت بگیری ولی از ته دلت بخواااه و تنها امیدت خدا باشه فقط

نیت کردم و اون روز حال عجیبی داشتم از خدا خواستم حاجتم رو قبل تموم شدن ختم بهم بده و الهی قربون مهرب ...

اخی الحمدلله مو به تنم سیخ شد خیلی ممنونم از اینکه گفته الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

اخی الحمدلله مو به تنم سیخ شد خیلی ممنونم از اینکه گفته الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

ممنون از دعای خوبت من فقط میدونم هرچی از ته دل بخوای و جز خدا ذره ای امید ب کسی نداشته باشی و با دل شکسته ازش بخوای خدا از در خونش دست خالی برت نمیگردونه 😍انشاالله حاجت شما هم اگه ب صلاحتونه ب زودی برآورده بشه آمین

2823
2791
2779
2792