2777
2789
همینجوری که ن میخوام برم پیش مشاور ولی حس میکنم که ترنسم اگ بودم ک عمل نبودم سعی میکنم این احساسمو خ ...

ببین درک میکنم جامعه ما این موضوع هارو‌ متاسفانه درک‌ نمیکنه و این خیلی بده فقط میخوام یه چیز بهت بگم

هر جور که میخوای زندگی کن اگه خودت دوست نداری خب عمل نکن ، میدونم فشار و اینا زیاده متاسفانه تو ایران از همه جهت ،‌ولی بدن خودته ، هر جور که باهاش احساس راحتی و آزادی و اینکه اعتماد به نفس بهت میده زندگی کن 

و منم با اینجور آدما مشکلی اصلا ندارم و حمایتشون میکنم ، آدم آدمه ، فقط شاید با گرایش های مختلف ، همین .

واسه عمل تغییر جنسیت میتونید برید پیش دکتر آخوندی نسب . خیلی تو این کار حرفه ای هستن واقعا کارشون عالیه به غیر از این مشاوره آنلاین هم شنیدم جدیدا گذاشتن از اونم میتونید استفاده کنید اگ سختتونه حضوری برید میتونید ازشون مشاوره بگیرید. هزینه چندانی هم نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینایی که تغییر جنسیت میدن اکثرا ارضا جنسیشون رو از دست میدن ریسکش بالاس بخصوص اینکه تو ایران ع ...

این عمل ریسک که داره ولی اتفاقا دکترای خوبی تو ایران هستن نمونه ش دکتر آخوندی نسب به طور ویژه کارشون و تخصصشون این موارد هست نمونه های موفقی داشتن یکی از دوستای خودم با ایشون مشاوره اینترنتی میکنه و تصمیم داره برای عمل بره داره کاراشو میکنه

هزینه های در نهایت فکر کنم بالای 100-150 میلیون بشه

هورمون درمانی و تایید دادگاه و جراحی های مختلف و اینا بستگی به جنسیت هم داره

یه زنگ بزن مطب دکتر اخوندی نسب اطلاعت کامل بگیر خواستی