2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرت اذیت نمیشی پسر شدی با دوستت ازدواج میکنی😅

خخ چرا اذیتم بشم اخه ؟/ اتفاقا الان اذیت میشم حیف که نمیشه خیلی حرفارو گفت خخ

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
نامزدت چی میشه؟؟😀😀

دوسش ندارم و برعکس ک میگه وقتی باهاتم حس میکنم یه پسر باهامه خخ مثل نامزدا نیسیم ..

ببین اینایی که تغییر جنسیت میدن اکثرا ارضا جنسیشون رو از دست میدن ریسکش بالاس بخصوص اینکه تو ایران ع ...

اره میدونم گفتن بهم ولی منم یجوره دیگ اذیت میشم 

منه دختر خیلییی ببخشیدا اگ یه دختره دیگه رو ببوسم البته ل.. بهم چی میگن ؟/ میگن طرف ل .ز 

اینطور نیس ؟

نمیدونم حس میکنم اینایی ک تغییر جنسیت میدن اذیت بشن از نگاه و حرفهای بقیه

ن هیچکدومشون برام مهم نیس راسش مهم فقد مادرمه و بس 

با مواد غذایی میتونی افکار و ذهنتو به هر کدوم خواستی ببری

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
با مواد غذایی میتونی افکار و دهنتو به هر کدوم خواستی ببری

چه جوری میشه بیشتر درموردش توضیح بدی 

چه جوری میشه بیشتر درموردش توضیح بدی 

مثلاً بعضی مواد غذایی رو میخوری صدات، اخلاقت، رفتارت، بدنت مثل مردا پرمو میشه مردونه میشه تو خانومای معمولی بوده اینطوری 

یا برعکس مردا مواد غذایی که میخورن مثل زنا میشن

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
ببین اینایی که تغییر جنسیت میدن اکثرا ارضا جنسیشون رو از دست میدن ریسکش بالاس بخصوص اینکه تو ایران ع ...

اتفاقا تو ایران پزشکای خیلی خوبی برای تغییر جنسیت هست که کارشون واقعا عالیه . نمونه ش دکتر آخوندی نسب هستش که تو این زمینه خیلی تخصصی و حرفه ای کار میکنن.