2777
2789
عنوان

تفاوت

87 بازدید | 6 پست

تفاوت مردا با خانما چیه ؟

میخام خصوصیات رفتاری و اخلاقی و واکنش هاشون رو بدونم 

مثلا  یکیش این ک میگن مردا وقتی ناراحتن باید تنهاشون بزاریم ولی زنان نه باید بشینی باهاشون حرف بزنی دلداریشون بدی 

چه جالب اینی که گفتی نمیدونستم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه من وقتی ناراحتم دوس دارم حتما تنها باشم تو خلوت خودم

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

من بر عکس دوست ندارم کسی زیاد نزدیکم بشه و باهام حرف بزنه فوقش کنارم بشینه نگام کنه برام کافیه

لطفا گذارش کنین مرسی❤️

https://www.ninisite.com/user/ebf575b1-76f4-4d75-9cd5-2a0f6e556936/khanom-gol-goli

دل به دست ان نگار شوخ و شنگ افتاده است / طفل بازی گوش را آتش ب چنگ افتاده است              
2791
2779
2792