2777
2789
عنوان

منه بدبخت...😔

414 بازدید | 21 پست

ساعت ۶ شام خوردم و ساعت ۱۰ رفتیم خونه خاله ام وقتی برگشتیم ساعت ۱۲ بود و من خیلی گشنه ام بود و خونه خالم به مامانم گفتم بیا یه چیزی بخریم مثلا همبری چیزی بخریم سرخ کنیم و بخوریم چون خیلی گشنمه و خسته هستم هیچی نخریدیم و اومدیم خونه بهد من اومدم داخل اتاقم و نشستم پای گوشی که صحبتاشون شروع شد و مامانم گفت تو فقط فست فودی میخوای و حتی برای خودت چیزس درست نمیکنی و اینا چون من واقعا خسته بودم و نمیتونستم خیلی حرفا زدن که من دلم شکست ک اگر بخوام بنویسم خیلی میشه بعدش من خوابم میومد گفتم اشکال نداره میخوابم داداشمم گشنه بود بعد صحبتاشون باز شروع شد که تو از گرسنگی هم بمیری برای خودت چیزی درست نمیکنی و ....

آخه من واقعا خیلی خسته بودم😭

ساعت ۱ بلند شدم که درست کنم برای داداشم ریختم توی سرخکن خیلی صدا میداد بابام هم که توی پذیرایی خوابیده بود چندتا فحش داد و ربت توی اتاق که بخوابه چون سرخکن خیای صدا میداد😏

من خسته رفتم زحمتکشیدم غذا درست کردم بهدم با فحش روبه رو شدم...

نمیدونم چرا خدا صدای منو نمیشنوه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم ناراحت نشو مادره فکر سلامتیت است که میگه فست فود نخور 

بعدشم میگفتی مامان جان من خستمه میشه یه چیزی بدی بخورم 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

😑😑عاره برا خودمم پیش اومده

حالا یه دوستی دارم ساعت ۴ پا میشه غذا درست میکنه کل چراغاهم روشن بعد تازه وویسم میگیره واسمون

نمیدونم اتاقاشون صدا رد و بدل نمیشه لابد😂

خب زودتر بلند میشدی سرخ کن روشن میکروی اخه یک شب خیلی دیره آدم باید مراعات حال بقیه خونواده هم بکنخ

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤