2777
2789
عنوان

پوستی شفاف

123 بازدید | 27 پست

اگر میخواید مشکلات پوستیتون 

و مشکلات موهاتون بر طرف بشه 

از جمله ریزش مو 

و داشتن پوستی شفاف

مشکلتون رو بفرمایید بنده محصول مناسب بدم و همین الان سفارشتون رو ثبت کنم که زود به دستتون برسه

اری موهام میریزه چ دارویی این همه رفتم دکترانگارن انگار

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اری موهام میریزه چ دارویی این همه رفتم دکترانگارن انگار

قطره سیلیس عالیه چون از عصاره سیلیس هست 

بر پایه گیاه 

اگر قیمت براتون مهم نباشه یک محصول دیگر هم هست میتونید درکنار این استفاده کنید که برگرفته از سلول‌های بنیادیه 

کم خونی و کم کاری تیرویید ندارید یا استرس ؟

ن اصلاسالم سالمم

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

قطره سیلیس عالیه چون از عصاره سیلیس هست  بر پایه گیاه  اگر قیمت براتون مهم نباشه یک محصو ...

قیمتش چنده شوهرم پولشومیده فقط واسش مهم اینه من ناراحت نشم وموهام نریزه اخه خیلی قصه میخورم

برای جوش باید از روتین استفاده کنید  دلایل مختلفی میتونه داشته باشه  

والا نمیدونم دلیلش چیه.سوم عید رفتم۱۹سال.همه میگفتن جوش جوونیه تا۱۸میره ولی نرفت.چرکین رو لپام بیشتره.گردن وسینمم هس

قیمتش چنده شوهرم پولشومیده فقط واسش مهم اینه من ناراحت نشم وموهام نریزه اخه خیلی قصه میخورم

اینها تاثیر داره چون عرض کردم بر پایه گیاه هست و شما اولین نفر نیستید 

جهت خرید درخواست بفرستید درخدمتم 

کبد چرب هست ک جوش زدم  روتین چی هست ؟می تونم بازم استفاده کنم

پس دلیلش کبد چربه 

کبدتون حتما باید پاکسازی بشه در کنارش میتونید روتین هم استفاده کنید 

روتین شامل چند محصول میشه 

چقدر میخواید هزینه کنید؟!

جوش‌هاتون چرکی هست ؟

اینها تاثیر داره چون عرض کردم بر پایه گیاه هست و شما اولین نفر نیستید  جهت خرید درخواست بفرستی ...

خب قیمتشوبگین